MAKE UP

Prvi beauty outlet u Hrvatskoj oduševit će sve zaljubljenike u ovaj svijet

Omiljeni make up proizvodi dostupni po prihvatljivijim cijenama

Iako su naše kozmetičke torbice svakim danom sve punije raznovrsnim make up proizvodima, moramo priznati kako unatoč tome teško odolijevamo isprobavanju i kupovini nekih novih proizvoda koje do sada nismo isprobali. Naša znatiželja i istraživanje ovog bogatog svijeta često zna ostaviti posljedicu i po naš novčanik, no otvaranjem prvog beauty outleta ovaj scenarij bi mogao postati dio daleke prošlosti.

Istina je kako se trendovi u beauty svijetu neprestano izmjenjuju, pa je samim time ponekad financijski teško pratiti sve te silne izmjene koje želimo da se pronađu na našem licu. Zato nas je obradovala vijest o otvorenju prvog beauty outleta, a koji se nalazi u Sesvetama. Five Star Outlet smjestio se u zgradi bivšeg Europatradea, a specifičan je po tome što na jednom mjestu objedinjuje ponudu drogerija i parfumerija, ali i proizvoda za kućanstvo: "U ponudi Five Star Outleta nalaze se isključivo vodeći svjetski brendovi, koji su na našem tržištu već dobro prepoznatljivi. Među njima su, primjerice, L'Oreal, Max Factor, Make Up Revolution, ali i kvalitetan i popularan njemački brend Rossman, koji u okviru naše ponude prvi put izlazi na hrvatsko tržište." - pojasnio je vlasnik Five Star Outleta, Franjo Šarić.

@gulsahinmakyaji

Također kada je riječ o make upu i kozmetici, možete očekivati atraktivne i kvalitetne proizvode za kojima vlada velika potražnja i to po najpovoljnijim mogućim cijenama: "Naši kupci mogu biti u potpunosti sigurni da kozmetički proizvodi koji će se redovito nuditi u Five Star Outletu neće biti lanjski ili pred istekom roka trajanja. Cjelokupna ponuda odnosi se na njemačke proizvode namijenjene njemačkom tržištu, pa nije potrebno posebno naglašavati da kao takvi zadovoljavaju zaista visoke standarde kvalitete. Razlog zbog kojeg ih našim kupcima možemo ponuditi po značajno nižim cijenama od uobičajenih krije se u tome da se oni na policama njemačkih trgovačkih lanaca ne stižu brzo prodati. Naime, tamošnji lanci naručuju ih u zaista ogromnim količinama, a ponudu neprestano nadopunjavaju pa je vremensko razdoblje u kojem se nalaze izravno na policama trgovina izuzetno kratko."- dodaje Franjo Šarić. Outlet svoja vrata otvara danas u 14 sati, stoga je pravo vrijeme za male beauty izmjene u kozmetičkoj torbici!

Foto: Instagram, Five Star Outlet
Objavljeno: 17.04.2019. u 13:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p