MAKE UP

Puder u kamenu koji je toliko dobar da ga nikad nećete htjeti zamijeniti drugim

'Bestseller' kojeg se isplati imati u make up kolekciji!

Ako ste se barem jednom upustili u potragu za savršenim puderom koji će prikriti sve nepravilnosti na koži te stvoriti onaj sjajan i zdrav izgled bez osjećaja težine, onda znate koliko je teško pronaći proizvod kojem sve navedeno polazi za rukom. Iako su najčešći favoriti tekući puderi, oni u kamenu definitivno zaslužuju jednaku pozornost, a upravo jedan takav stvorio je pravi hype na društvenim mrežama!

Činjenica jest da danas ako nečega ne nedostaje u beauty svijetu, onda su to puderi. Tako na gotovo svakom koraku možemo pronaći zanimljive proizvode koji obećavaju napraviti pravo malo čudo na našem licu, no rijetko kojem proizvodu to polazi za rukom. No, u moru pudera, pogotovo onih drogerijskih čija je kvaliteta nerijetko upitna, istaknuo se jedan koji niže samo pozitivne recenzije. Riječ je o Max Factor Creme Puff puderu u kamenu, a koji je toliko dobar da može zamijeniti i omiljeni tekući puder. Iako su puderi u kamenu sjajan izbor za nešto masniji tip kože kada želite ukloniti višak sjaja ili pak za fiksiranje pudera, ovaj proizvod sjajan je i za sve druge tipove kože lica jer je lagan, hranjiv te neće napraviti nered na koži.

Njegova tekstura prekrasno se stapa s prirodnim tenom, matirajući tako kožu lica bez vidljivih pora. U formuli sadrži sitne reflektirajuće čestice, a zahvaljujući kojima lice poprima zdrav i sjajan izgled. Također, njega cijena je poprilično povoljna u odnosu na kvalitetu, pa ga tako možete kupiti za 80-ak kuna, što i nije previše za proizvod kojeg koristimo na dnevnoj bazi!

Max Factor Creme Puff puder u kamenu

Foto: Instagram, Max Factor
Objavljeno: 30.12.2021. u 14:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p