MAKE UP

Puderi u kamenu koji će savršeno matirati kožu lica!

Odličan saveznik u borbi protiv sjajnog izgleda!

Sigurni smo da ste upoznati s činjenicom kako make up bez dobre podloge, jednostavno nije dobar. Kvalitetan i dugotrajan puder jedan je od najvažnijih elemenata svakog looka, a budući da su pred nama sve topliji dani, predlažemo da se odlučite za varijante u kamenu jer će na odličan način matirati lice i spriječiti pojavu nepoželjnog sjaja.

Puderi u kamenu zasigurno su jedni od onih beauty proizvoda koje svi imamo, no koristimo samo u posebnim prilikama jer je riječ o 'teškoj' šminki. Ipak, realnost je ponešto drugačija i puderi u kamenu mogu biti iznimno lagani i fluidni te istovremeno odlično prekrivati sitne nepravilnosti na licu, kao i spriječiti nastanak neželjenoj sjajnog izgleda. U ljetnom periodu kada smo svakodnevno izloženi visokim temperaturama, puder u kamenu sjajan je odabir s kojim nećete pogriješiti, a ono što predlažemo je da na lice prvo nanesete laganu BB kremu te potom tanji sloj pudera u kamenu. Spomenuti postupak kožu će učiniti prirodnom i ne napadnom, a ipak postići ćete ujednačen i zdrav ten. Imate li prirodno nešto sušu kožu, to ne znači da ne možete koristiti puder u kamenu, već samo kožu dobro i kvalitetno hidratizirati, a isto pravilo vrijedi i za masni te mješoviti tip. Naravno, prilikom posebnih ili večernjih izlazaka, slobodno nanesite puder u kamenu u kojem sloju više, a tijekom dana ostanite dosljedni moduliranju i kombiniranju s laganom BB kremom. Tako možete biti sigurni da divan željeni izgled nikako neće izostati.

Budući da na tržištu postoji pregršt pudera u kamenu, mi smo u nastavku odlučili izdvojiti one koji su se pokazali najboljima!

bareMinerals barePRO Powder Foundation, Chanel Les Bieges Healthy Glow Sheer

Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder, Dior Forever Extreme Compact Powder

Clinique Stay-Matte Sheer Pressed Powder, Mac Studio Fix Powder Plus Foundation

Objavljeno: 03.06.2020. u 12:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p