MAKE UP

Puderi u kamenu koji vrijede baš svaku kunu!

Za svjež izgled kože lica!

Iako smo već debelo zakoračili u proljeće te svakim danom svjedočimo kako se priroda oko nas budi, izgled našeg lica stvara dojam kao da smo još uvijek duboko u zimskom snu. Suh i beživotan izraz lica posljedica je hladne zime, suhog zraka u grijanim prostorijama, kao i nedostatak sunca, pogotovo zato što svoje dane najviše provodimo doma, stoga je pravo vrijeme da zavirite u svoju make up kolekciju!

Pandemija koronavirusa uvelike je promijenila našu poznatu svakodnevicu, pa je tako i šminkanje palo u drugi plan. Unatoč činjenici da svoje dane provodimo doma, nije naodmet malo na svoje lice unijeti svježine i osunčanosti, pogotovo ako će nam nešto ljepši odraz u ogledalu popraviti raspoloženje te stvoriti dojam poznate svakodnevice. Puderi u kamenu odličan su proizvod s kojim u vrlo kratkom vremenu i u svega nekoliko poteza kistom možete osvježiti svoju kožu i kreirati onaj zdravi glow kojeg toliko volimo vidjeti.

Tekuće formule pudera obično su dosta masne, stoga je puder u kamenu idealno rješenje ako želite suptilno naglasiti ujednačenost same kože. Ono što je važno prije nanošenja pudera u kamenu jest dobra priprema kože, a koja mora uključivati dodatnu hidrataciju. Tako dobro očistite svoje lice i nahranite ga bogatom kremom kako bi puder što bolje 'sjeo'. Puder u kamenu sjajno će prekriti sve nepravilnosti, bez osjećaja težine i zatezanja, a u nastavku smo izdvojili nešto luksuznije varijante ovog pudera, koje zaista nikoga neće ostaviti ravnodušnima!

Chanel Les Bieges Healthy Glow Sheer

Giorgio Armani Luminous Silk Compact

Mac Studio Fix Powder Plus Foundation

jane iredale Pure Pressed Base mineralni puder u kamenu SPF 18

Estee Lauder Double Matte Oil-Control Pressed Powder

Foto: Instagram, Estee Lauder, jane iredale, Mac, Giorgio Armani, Chanel
Objavljeno: 08.04.2020. u 10:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p