MAKE UP

Rumenilo o kojem postoje samo pozitivne recenzije nešto je što se isplati imati u svojoj kolekciji

Proizvod koji vrijedi baš svaku kunu!
Imati zdrav, njegovan i sjajan izgled kože nešto je čemu zapravo težimo svakodnevnom skincare rutinom, no sigurno iz vlastitog iskustva znate koliko je zapravo teško postići besprijekoran izgled lica. Upravo zato brzo i učinkovito rješenje pronalazimo u svijetu make upa, a bez jednog proizvoda ova kolekcija u potpunosti je nezamisliva...

Naravno, govorimo o rumenilu, koji se pored pudera, maskare i eventualno crvenog ruža, pozicionirao kao 'must have' make up proizvod baš svake kozmetičke torbice, bez obzira na to šminkate li se redovito ili isključivo za posebne prigode. Ono što volimo kod rumenila jest to što u tren oka pruža licu zdrav izgled te njime vrlo lako možemo istaknuti sve ono što na svojoj koži jednostavno obožavamo vidjeti. S druge strane, kako bi to postigli vrlo je važno imati u svojoj kolekciji kvalitetno rumenilo koje će taj zadatak uspješno obaviti, a što sigurno znate iz vlastitog iskustva da nije baš najjednostavniji zadatak. Danas se zaista na tržištu može pronaći pregršt rumenila, no o jednom proizvodu se jednostavno ne prestaje pričati!
 
Dior Backstage Rosy Glow rumenilo proizvod je kojeg obožavaju svi; od profesionalnih make up artista, pa sve do amatera u šminkanju. Riječ je o rumenilu koji u svega nekoliko poteza postiže izgled prirodno rumenih obraza te vraća svježinu umornom izgledu lica. Njegova posebnost je u Color Reviver tehnologiji, zahvaljujući kojoj rumenilo nakon nanošenja reagira na razinu vlage u koži te se prilagođava baš svakom licu. Iako je riječ o proizvodu za kojeg ćete morati izdvojiti koju kunu više, njegova kupnja definitivno se isplati, a što potvrđuju i brojne pozitivne recenzije koje stoje iza ovog make up favorita!

 

Dior Backstage Rosy Glow rumenilo

Foto: Instagram, Dior
Objavljeno: 17.09.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p