MAKE UP

Ruž za usne koji se u svijetu proda svakih 8 sekundi

Proizvod kojeg želimo u svojoj torbici!

Baš kao u modnom svijetu, tako i u onom beauty postoje klasici koji su odlučno zauzeli svoje pozicije te kao takvi uspješno odolijevaju baš svim godišnjim dobima i trendovima. U tu skupinu spada i crveni ruž kojeg obožavamo jer ima moć u sekundi osvježiti i najjednostavniju kombinaciju, no jedan ruž je u vrlo kratkom vremenu postao toliko omiljen da se u svijetu proda svakih 8 sekundi!

Kada je make up u pitanju, za crveni ruž definitivno možemo reći kako pristaje baš svima! Također crveni ruž omiljeni je odabir kada nam odjevna kombinacija izgleda pomalo dosadno, pa ju želimo zaokružiti nečim upečatljivim, a brojne elegantne prigode u kojima se želimo osjećati posebno, nezamislive su bez crvenog ruža. Kao i za svaki make up proizvod, tako i za crveni ruž postoje favoriti koje zaljubljenici u ovaj svijet uvijek kupuju iznova, a jedan od tih proizvoda je i, sada već kultni, Givenchy Le Rouge Deep Velvet.

Givenchy Le Rouge Deep Velvet  @pamhetlinger

Ovaj ruž postao je miljenik žena diljem svijeta, što zbog svoje boje koja je istovremeno privlačna, izazovna, buntovna, elegantna i damska, a što zbog samog izdanja, u vidu kvalitetne crvene antilop futrole koja brižno čuva ruž. Cijela kolekcija ovog ruža ima šest tonova, a omiljeni se pokazao '37 Rouge Graine' kojeg je nemoguće uhvatiti na samim policama. U slučaju da ga ne uspijete uhvatiti te dodati svojoj postojećoj kolekciji ruževa, u nastavku smo izdvojili i druge sjajne crvene ruževe za koje smo sigurni kako će doprinijeti sjajnom izgledu vašeg make upa!

NYX Matte Lipstick Perfect Red, NARS Morocco Lipstick

@pamhetlinger

Giorgio Armani Rouge Ecstasy Lipstick, MAC Matte Lipstick Ruby Woo

Foto: Instagram, Givenchy, Giorgio Armani, MAC, NYX, NARS
Objavljeno: 27.09.2019. u 10:44
Tagovi: ruž za usne, ruž

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p