MAKE UP

Otkrijte ruž za usne s podužom listom čekanja!

Make up proizvod kojeg svi žele u svojoj kozmetičkoj torbici!
Nije rijetkost da se s vremena na vrijeme na našem tržištu pojavi beauty proizvod koji stvori veliki hype, pa se tako već neko vrijeme priča o ružu za usne koji je iza sebe stvorio pravu listu čekanja nestrpljivih djevojaka. Iako možda velike liste čekanja na prvu zvuče pomalo neuvjerljivo, društvene mreže na kojima neprestano susrećemo istaknute beauty proizvode potvrđuju kako to nisu samo prazne priče. 

No, ovoga puta riječ je o najtraženijem ružu sezone - Charlotte Tilbury's Matte Revolution ruž za usne i to u nijansi Pillow Talk. Ovaj ruž zasigurno veliki dio svoje popularnosti duguje i nude - ružičastoj nijansi koja zaista savršeno odgovara baš svakom tenu te na vrlo suptilan i prirodan način povećava izgled naših usana. Koliko je neki beauty proizvod zapravo kvalitetan uvijek će potvrditi njegova potražnja, a u tu skupinu svrstavamo i ovaj ruž koji je u vrlo kratkom vremenu postao must have proizvod svih kozmetičkih torbica.

@ctilburymakeup

Također ova boja ruža idealna je za sve prigode, od opuštenih ljetnih izdanja u kojima želite naglasiti zdrav i preplanuli izgled kože lica, pa sve do nekih svečanijih gdje ćete naglasak staviti na nešto izražajnija sjenila, stoga se za njega svakako isplati stati u red. No, pošto nam je ljeto već uvelike stiglo, u galeriji smo izdvojili ruževe slične nijanse koji bi mogli vrlo lako zamijeniti navedeni ruž...ili barem malo olakšati njegovo čekanje!

Artdeco Perfect Mat Lipstick, Becca Ultimate Lipstick Love

Clinique Pop Lip Colour, Bobbi Brown Lip Color ruž za usne

Foto: Instagram, Clinique, Bobbi Brown, Artdeco, Becca
Objavljeno: 09.08.2020. u 15:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p