MAKE UP

Savršen ten bez pudera

Prekrasna i zdrava koža u tren oka!

Nešto ljepše vrijeme donosi sa sobom pregršt promjena koje su itekako vidljive u našim svakodnevnim modnim kombinacijama, no primjene nisu zaobišle niti bogati beauty svijet. U proljeće na našim licima volimo vidjeti nešto laganiji i prozračniji izgled koji će biti ukorak s modnim trendovima, a na koji pak nećemo morati potratiti sate ispred ogledala. Nešto prirodniji izgled vrlo je jednostavno postići te za njega nećete morati odvojiti puno svoga vremena, stoga u nastavku otkrijte nekoliko jednostavnih trikova za savršen ten i to bez pudera!

Iako često za puder znamo reći kako je glavni sadržaj naših kozmetičkih torbica, njegove teške teksture nam nikako ne odgovaraju u vrijeme kada temperature kreću biti nešto više. Također kako živimo u poprilično užurbanom svijetu u kojem baš nitko nema vremena za make up rutinu koja nalikuje YouTube tutorijalu, nekoliko brzopoteznih trikova koji dovode do besprijekornog tena nam uvelike mogu pomoći da naša rutina uljepšavanja bude brža i najvažnije od svega - efikasna. Ove sezone definitivno glavnu riječ vodi 'no make up' make up look, koji ima moć naglasiti našu prirodnu ljepotu, kao i prikriti nedostatke koje baš i ne volimo vidjeti na svojoj koži, a sve kreće od pravilne i redovite njege lica.Temeljito čišćenje lica nešto je što bi trebalo biti početak baš svake beauty rutine te korak koji nikada ne biste trebali preskakati, ma koliko god bili umorni ili bezvoljni.


Nadalje, možda vam to nikada nije rekla, ali naša koža zaista ne voli previše make up proizvoda na licu, budući da joj ovakav pristup onemogućava disanje i prirodnu svježinu, no to ne znači da ne možemo imati savršeno ujednačeni ten. Garnier Skin Naturals BB krema odlična je zamjena teškim puderima budući da izjednačava naš ten te ga pri tom ne isušuje i opterećuje. Također s ovim proizvodom možete osloboditi svoju kozmetičku torbicu i lice brojnih proizvoda jer ona istovremeno hidratizira kožu, štiti ju od UV zraka te hrani vitaminom C, a što je zapravo pravi dokaz kako lijepa koža zaista jest ona zdrava. Za ovu beauty rutinu, koju voli baš svaki tip kože, vam je potrebno svega 30 sekundi, pa vam definitivno ostaje i više vremena za uživanje u jutarnjim ritualima kojih se teškog srca odričemo.

Općenito BB kreme su skraćenica za 'Blemish Balm', a što u doslovnom prijevodu znači balzam za mane. Iako su ovakve kreme zadržale hidratacijska svojstva i njegujuće sastojke koji zaglađuju kožu, to ne znači da neće prekriti sitne nepravilnosti na licu. Jedna od najvećih prednosti ovih krema je to što ne začepljuju pore poput standardnih pudera, a pored toga obnavljaju kožu, smanjuju crvenilo i ne isušuju njezin površinski sloj. Zato je nakon njihovog korištenja koža glatka i mekana, a upravo takav look je baš uvijek u trendu!

Foto: Instagram, Getty Images
Objavljeno: 23.04.2019. u 15:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p