MAKE UP

Serumi koji su se pokazali kao sjajna podloga za puder

Započnite svoju make up rutinu na nešto drugačiji način!

Odabir odgovarajućeg pudera koji će sjajno sjesti na kožu lica često se pokaže kao prava noćna mora. U svijetu u kojem gotovo svaki dan na kozmetičke police osvane neki novi make up proizvod, odabir onog pravog koji će se sjajno stopiti s našim tenom zaista je veliki izazov. No, cijeli ovaj proces potrage za odgovarajućim puderom vrlo brzo padne u vodu ako svoje lice kvalitetno ne pripremimo za njegovo nanošenje.

Kada su podloge za meke up u pitanju, definitivno glavnu riječ vode hidratantne kreme. Tajna pudera koji na koži izgleda odlično leži u njegovanoj i prije svega hidratiziranoj koži, pa su se tako u brojnim situacijama upravo serumi pokazali kao sjajna podloga za nanošenje pudera kao baze svakog make up looka. Iako nemamo ništa protiv kvalitetnih, hidratantnih krema za lica, serumi su ti koji su se ipak pokazali mrvicu boljima u pripremi kože za šminkanje. Ono po čemu su serumi posebni jest njihovo dubinsko prodiranje u samu kožu, čime ju u potpunosti hidratiziraju, dok su kreme te koje više - manje djeluju samo površinski.

@margoandme

Kada je koža prirodno nahranjena i obnovljenja, vrlo lako je na nju nanositi make up, a koji jednostavno ne može krivo 'sjesti'. No, prilikom korištenja seruma kao make up podloge važno je voditi računa da vaš odabir budu oni serumi koji se brzo upijaju u kožu te koji ne ostavljaju masne tragove. Primjerice, Bobbi Brown Skin Reviver No.91 – Power Greens Ferment serum savršena je podloga za puder te istovremeno pruža koži blistavost. Njegove sitne molekule vrlo lako prodiru duboko u kožu, zbog čega je koža baršunastog izgleda, a to će posebno odgovarati ljubiteljicama mineralnih pudera, kao i pudera u prahu!

Bobbi Brown Skin Reviver No.91 – Power Greens Ferment serum  @bettyautier

Murad Hydro Dynamic Quenching Essence, La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

Estee Lauder Advanced Night Repair, Clarins Double Serum

Foto: Instagram, Estee Lauder, Clarins, Murad, La Roche Posay, Bobbi Brown
Objavljeno: 29.08.2019. u 12:45

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p