MAKE UP

Najbolji serumi za brži rast trepavica

Čarobne trepavice u nekoliko koraka!

Kada govorimo o licu, osim samog make upa, jedan od elemenata na koji se obraća posebna pažnja definitivno su trepavice. Guste i duge trepavice su jedan od najvećih beauty imperativa kada govorimo licu, a ono što je najpoželjnije je prirodan i postojan izgled koji obara na prvi pogled.

Iako su trepavice, odnosno njihova dužina i gustoća genetski uvjetovane, postoje određene navike za koje smo sigurni da svi prakticirate, a mogu naštetiti teksturu trepavica. Baš kao što njegujemo kožu ili usne, trepavice je također posebno tretirati te s vremena na vrijeme nahraniti hranjivim i potrebnim tvarima kako bi zadržale elastičnost, punoću i volumen. Jedna od stavki koja može našteti trepavicama ako se prakticira dugoročno je agresivno i netemeljito skidanje maskare. Naime, kako biste skinuli šminku i očiju, s posebnim naglaskom na trepavice, u drogerijama postoje specijalizirane otopine koje će to učiniti na temeljit i blag način. Učestalo trljanje trepavica može uzrokovati njihovo ispadanje, odnosno prorjeđivanje, a to nikako nije nešto što želimo. Također ostaci maskare koji se golim okom na prvi pogled ne vide, još su jedan od razloga neatraktivnog izgleda trepavica. Ipak beauty industrija danas ima rješenje za apsolutno sve, stoga na tržištu postoje odlični i kvalitetni serumi koji će očuvati trepavice te potaknuti njihov brži rast.


Revitalash Advanced, Diorshow Maximizer, Givenchy mister lash booster

Serumi za rast trepavica u svom sastavu objedinjuju peptide, masne kiseline te ostale sastojke na prirodnoj bazi koji potiču rast trepavica. Aplikacija seruma za rast trepavica iznimno je jednostavna te je proizvod potrebno nanijeti na sam korijen, a valja naglasiti kako se proizvod instantno upije u kožu, pa odmah možete nastaviti sa šminkanjem ili čišćenjem lica. Ovi serumi osim što potiču rast, štite trepavice od štetnih vanjskih utjecaja i zato se radi o proizvodu koji je vrlo koristan. Jedan od najkvalitetnijih seruma za rast trepavica je Revitalash Advanced je proizvod osim što potiče rast, sadrži sastojke koji izrazito njeguju trepavice te ih štite od vanjskih utjecaja. Lux-Factor Eyelash također se je nametnuo kao jedan od favorita zato što u vrlo kratkom roku kao rezultat daje guste i dugačke trepavice, a možete ga koristiti i za rast obrva.

Rimmel london lash accelerator, Lux Factor, Vichy liftactiv

Foto: Instagram, Rimmel, LuX Factor, Vichy, Revitalash Advanced, Dior, Givenchy
Objavljeno: 25.03.2019. u 13:44
Tagovi: serumi, trepavice

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p