MAKE UP

Serumi za rast trepavica čije ćete rezultate vidjeti odmah!

Proizvodi koje ćete poželjeti isprobati!
Duge, guste i uvijene trepavice predmet su žudnje mnogih. Ako prirodno niste sretnica čije trepavice zadovoljavaju svaku ili barem neku od spomenutih kategorija, nema razloga za brigu, jer na tržištu postoje proizvodi koji mogu u tome pomoći. Radi se o serumima za trepavice koji hranjivim formulama potiču rast i zdraviji izgled trepavica, što u konačnici znači da će one i izgledati bolje.

Serumi za trepavice obećavaju rezultate poput gušćih, tamnijih i njegovanih trepavica. Ovi proizvodi često se mogu koristiti i na obrvama gdje daju slične rezultate. Najvažniji korak pri odabiru seruma je proučiti sastojke proizvoda te provjeriti je li formula pravilno ispitana i sigurna za primjenu na očima. Aktivni sastojci mogu varirati, no općenito ovakvi proizvodi bi trebali sadržavati kombinaciju vitamina, od kojih je najpopularniji biotin. Također, na popisu tvari koje čine sastav potražite keratin, različite peptide i aminokiseline te prirodne sastojke kao što je ricinus. Jedan od favorita koje smo izdvojili je L'Oréal Paris Clinically Proven Lash Serum čija je formula obogaćena pantenolom i hijaluronom koji vlaži trepavice, a ricinusovo ulje je tu da nahrani trepavice. Osim toga, formula Shiseido seruma sadrži vitamin e koji je zadužen za eliminiranje oksidativnog stresa na folikul dlake.

Serumi za rast trepavica djeluju tako da hidratiziraju trepavice, jačaju i oporavljaju dlačice i osiguravaj izrastanje novih zdravih trepavica. Pri korištenju bilo kojeg seruma trebate biti strpljivi, bez redovite upotrebe niti jedan serum neće dati rezultate. Ostale serume koje se isplati isprobati možete pronaći u galeriji!

Shiseido Makeup Full Lash Serum, Lancôme Cils Booster Lash Activating Serum

L'Oréal Paris Clinically Proven Lash Serum, Uklash Eyelash Serum

Clinique High Impact Lash Amplifying Serum, e.l.f. Enhancing Lash & Brow Serum

Foto: Instagram, L'Oréal Paris, Uklash, e.l.f., Shiseido, Clinique, Lancôme
Objavljeno: 20.01.2023. u 16:43
Tagovi: serumi, trepavice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p