MAKE UP

Sjajila sa šljokicama kao apsolutni hit ovih blagdana

Favoriti koji će u tren oka transformirati vaš look

Kao i svake blagdanske sezone kada je make up u pitanju, tako i ove vrijedi samo jedno pravilo, a to je da pravila nema! Šljokice su nešto s čime u svom make up looku ne možete pretjerati, stoga ako tražite brzo i jednostavno rješenje zahvaljujući kojem će vaše lice izgledati nešto glamuroznije, onda sjajila s glitter efektom morate uvrstiti u svoju rutinu!

Sigurni smo kako ste primijetili da se neki trendovi koje smo nekada obožavali ponovno vraćaju u središte pozornosti, a ništa nije drugačije niti kada je beauty svijet u pitanju. Tako je u ovoj godini sav fokus stavljen na sjajila koja slove kao jedna od najljepših uspomena iz djetinjstva, pa se od njih nećemo odvajati niti ove zime. Kako je trenutno sve u znaku blagdana i u festive moodu, šljokice i glitter nešto su što volimo vidjeti i na ovom svestranom make up proizvodu, pa ako ne znate kako svom licu u tren oka vratiti svježinu i nešto posebniji izgled, onda su ovakva sjajila odabir s kojim nema greške.

Također, za razliku od ruževa za usne, ovaj proizvod ne zahtijeva toliku preciznost i mirnu ruku prilikom nanošenja, stoga će ga i najveći make up amateri jednostavno obožavati. Gdje pronaći najbolja sjajila s glitterom koja će u tren oka transformirati vaš izgled otkrijte u nastavku!

Lancome Juicy Tubes, Becca Cosmetics Glow Gloss

Revolution Shimmer Bomb sjajilo za usne

Too Faced Juicy Fruits Watermelon Lip Gloss, Kiko Milano 3d Hydra Lipgloss

Foto: Instagram, Too Faced, Kiko Milano, Revolution, Lancome, Becca
Objavljeno: 23.12.2022. u 11:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p