MAKE UP

Sjajila za usne: jesenski odabir koji obožavamo

Proizvod kojem se uvijek vraćamo!

Iako su jesenski dani okrenuti ruževima i nešto upečatljivijim bojama i teksturama, sjajila su također odabir s kojim ne možete pogriješiti. Naime, sjajila imaju sposobnost kreiranja prozračnog i jednostavnog looka kojeg dnevne varijante obožavaju, ali i one večernje, stoga se definitivno radi o odabiru s kojim ćete izgledati prirodno, ali upečatljivo i posebno.

Sjajila za usne u beauty industriji unazad nekoliko godina bila su poputno zanemarena, no to trenutno više nije slučaj i ovaj proizvod u potpunosti je zavladao kozmetičkim policama. Naime, sjajila su idealan odabir u trenutcima kada želite izgledati njegovano i lijepo, ali ipak ne previše napadno i zadržati prirodan glow. Iako sjajila za usne dolaze u različitim bojama, uvijek se najviše okrećemo onim neutralnim, a razlog zašto je to tako leži u činjenici kako je riječ o proizvodu koji usne vizualno čini punijima istovremeno ne stvarajući dojam teške šminke.

Chanel Rouge Coco Gloss, Dior Addict Lip Maximizer, Too Faced Lip Gloss

Trik s kojim se uvijek možete poslužiti želite li kreirati svoju unikatnu boju jest onaj koji objedinjuje miješanje ruža za usne i sjajila. Tako možete biti sigurno kako ćete kreirati unikatnu boja koja će sigurno privlačiti svu pažnju. Neutralne boje koje volimo dolaze u paleti bež nijansi, pa sve do onih nježno ružičastih, a budući da je za kupnju nove kozmetike uvijek pravo vrijeme, predlažemo da se nakratko odmorite od shoppinga odjeće i potražite divne nijanse sjajila koje će upotpuniti svaku odjevnu kombiniraju.

Anastasia Beverly Hills Lip Gloss, @brunamarquezine, NARS Lip Gloss

Objavljeno: 03.10.2019. u 11:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p