MAKE UP

Sjajila zbog kojih naše usne izgledaju punije

Zavodljiv izgled u tren oka!

Iako se naše make up kolekcije poprilično razlikuju, baš svatko od nas je u svojim kozmetičkim torbicama prvo imao jedno sjajilo. Ovaj make up proizvod smo obožavali nositi kao djeca, što zbog prekrasnog izgleda usana, a što zbog samog pakiranja koje ih čini neodoljivima. Kako je proljeće sa sobom donijelo pregršt trendova u beauty svijetu, tako je ove sezone odlučilo obnoviti našu ljubav prema sjajnim usnicama.

Zasigurno ste primijetili kako se sve više njeguje prirodan i svjež izgled lica, a u zaborav polako odlaze oštre konture lica i teška šminka. Nešto toplije temperature zahtijevaju laganiji make up kako bi koža mogla disati, a ništa brže ne vraća potrebno osvježenje našem izgledu od dobro odabranog sjajila. Iako sjajila volimo jer nam pružaju onaj lagani i nenametljiv, a opet svjež look, s druge strane njegova do sada ljepljiva struktura natjerala nas je da ga isključimo iz svoje dnevne make up rutine.

@valerialipovetsky

Upravo zato su brojni brendovi odlučili kreirati formule sjajila koje su neljepljive te istovremeno sačuvati njihovu primarnu funkciju, da usnice izgledaju osvježeno, prirodno i sjajno. Također sjajila volimo jer našim usnama pružaju vizualno nešto puniji izgled, a koji uvijek možete doraditi igrajući se s olovkom za usne. Ono što je važno kod ovakve kombinacije jest da odaberete olovku koja će najviše odgovarati vašoj prirodnoj boji usana kako ne biste kreirali neprirodan kontrast te nanijeti sjajilo na središte samih usana kako bi se one doimale punijima.

Artdeco Glamour Gloss, Benefit Punch Pop! Liquid Lip Color

BUXOM Full-On™ Lip Cream, Dior Addict Lip Maximizer

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer, Lancome L'Absolu Gloss Rôsy Plump

Foto: Instagram, Fenty Beauty, Lancome, Buxom, Dior, Artdeco, Benefit
Objavljeno: 12.05.2019. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p