MAKE UP

Sjajni bronzeri koji će savršeno naglasiti i istaknuti osunčani ten!

Za prirodan i ujednačen izgled kože bez neželjenih mrlja

Svi pravi beautyholičari dobro znaju sve o važnosti bronzera u svakodnevnoj make up rutini; osim što naglašava konture lica i prekriva sitne nedostatke, korištenje bronzera u ljetnim mjesecima naglasiti će preplanulost lica i dati vašoj koži onaj prirodni glow kojemu svi težimo, a kojega je posebno lako postići upravo u toplijem periodu.

Prilikom odabira odgovarajućeg bronzera, posebno je važno pripaziti na nijansu koja svakako treba odgovarati vašem tenu; ako je vaša koža suha, odaberite tekući bronzer, a ako imate kožu masnijeg tipa, bronzeri u prahu svakako su bolji izbor, a posebice oni s matirajućim efektom. Isto tako, vrlo je važno koristiti bronzer koji je barem dvije nijanse tamniji od vaše prirodne boje kože; ako ste prirodno svijetlije puti, birajte bronzer s nijansama koje vuku na rozo, a ukoliko je vaša koža prirodno tamne puti, birajte zlatne i brončane boje koje neće dodatno potamniti vašu put, a koje će savršeno naglasiti osunčanost i svježinu kože lica. Svakako je važno odabrati i aplikator za nanošenje; koristite mekanu četkicu većih dimenzija, a prilikom samog nanošenja otresite višak proizvoda kako ne biste pretjerali s količinom i stvorili ružne, itekako vidljive mrlje na vašoj koži koje će djelovati neprirodno i koje će stvoriti kontraefekt onoga zbog čega bronzere u samome startu i koristimo.

S obzirom na veliku ponudu bronzera koju trenutno možemo pronaći na drogerijskim policama, vrlo lako se zbuniti i odabrati bronzer koji možda atraktivno izgleda, a s kojime nećemo postići željene rezultate. Upravo zato, u nastavku smo izdvojili 6 bronzera sa sjajnim recenzijiama koji garantiraju nježni, osunčani izgled kože i jednostavno nanošenje.

I Heart Revolution Summer of Love, L’Oréal Paris Blush & Bronze Please!

Perricone MD No Makeup Bronzer, Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer

Max Factor Miracle Contour Duo, NYX Professional Makeup Matte Bronzer

Foto: Instagram, L'Oreal, NYX, Lancaster, Perricone
Objavljeno: 12.06.2020. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p