MAKE UP

Sjajni gelovi za obrve koje se isplati kupiti!

Proizvodi koji čine razliku!

Unazad nekoliko godina atraktivne obrve postale su jedan od najvećih beauty imperativa, što zapravo nimalo ne čudi jer je riječ o detalju koji uvelike može utjecati na izraz lica, ali i cjelokupni makeup look. Naime, trend nešto debljih obrva i dalje je prisutan, ali s naglaskom na prirodno sjenčanje i praćenje linije pa upravo zato kako biste postigli što ljepši izgled, potrebno je imati određene proizvode koji će taj zadatak odraditi bez greške

Proizvodi za sjenčanje obrva dolaze u brojnim oblicima. Tako možemo birati između olovaka, gelova, sjenila i brojnih sličnih varijanti. Prilikom iscrtavanja i sjenčanja obrva, kao što smo spomenuli, valja biti oprezan i pažljiv kako se ne bi kreirao umjetni izgled koji potom izgleda napadno i jednostavno loše. Stoga, osim odgovarajućeg proizvoda za sjenčanje i iscrtavanje, vrlo je važan i način na koji to činite.

Ono što savjetuju brojni svjetski vizažisti jest da krenete sjenčati na sredini obrve gdje je boja najintenzivnija, a sam početak i kraj postupno gradite nijansiranjem koje će biti igra svjetlijih i tamnijih tonova. Početak obrve najvažniji je element koji mora biti svjetliji od ostataka te nikako oštrih i ravnih linija. Iscrtavanje obrva nije zahtjevno, ali ipak traži nekoliko dana prakse, mirnu ruku i pravi proizvod koji će uvelike olakšati cijeli proces i obrvama podariti besprijekoran izgled. U tom slučaju, gelovi za obrve nameću se kao nepogrješiv dodatal koji će dodatno stilizirati vaše obrve te im podariti glamurozan look. Spomenuti proizvodi mogu biti potpuno bezbojni ili pak u boji, a njihova funkcija je učvrstiti dlačice i ako je riječ o varijanti u boji, dodatno sjenčati, odnosno popuniti mjesta kojima je to potrebno.

Upravo zato, ako već niste, trebate što prije napraviti gel za obrve s kojim ćete baš uvijek imati savršene obrve, a mi smo u nastavku izdvojili nekoliko najboljih!

Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel, Benefit Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

Charlotte Tilbury Legendary Brows Eyebrow Gel, Glossier Boy Brow

Maybelline TattooStudio Eyebrow Gel, NYX Tinted Brow Mascara

Foto: Instagram
Objavljeno: 05.09.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p