MAKE UP

Sjenila za oči pastelnih boja pravo su osvježenje

Vratite svježinu svom umornom pogledu

Dolaskom niskih temperatura općenito zavlada neko sivilo koje nas baca u negativno raspoloženje, stoga ga nije naodmet 'razbiti' bojama. Boje su te koje uvijek privlače pozornost, pa ih ovog prosinca s toplog pletiva selimo i na naše kapke kako bi svom pogledu vratili potrebnu svježinu!

Prolaskom blagdanske groznice i startanjem nove godine zateknemo se poprilično umornima i bez energije za izazove koji nas očekuju. Umor se najčešće odražava na našem licu, pa ga je potrebno osvježiti. Najbrži način za postizanje svježine lica je make up jer ne morate čekati određeni period da vidite rezultate kao što je to slučaj s kremama i općenito kozmetikom koju koristimo za njegu kože lica. Odličan trik pružit će sjenila i to u pastelnim bojama koja će razbiti zimsku monotoniju te unijeti toplinu u hladne dane.

@allanaramaa

Poznato je kako s vremena na vrijeme, naša make up rutina dobiva novu dozu odvažnosti, pa stoga i ne iznenađuje što ćemo ove sezone naše kapke razveseliti jarkim nijansama i bojama. Make up look s pastelnim nijansama sjenila volimo jer odgovara svakoj boji očiju, a vizažisti preporučuju da prilikom njegovog kreiranja ostatak make upa bude neutralan kako bi sva pažnja bila usmjerena ka zavodljivom pogledu. Nježne, romantične i neodoljive retro nijanse sjenila zelenih, ružičastih, žutih pastelnih nijansi vratit će vam potrebnu svježinu te će pružiti svakom outfitu 'ono nešto'!

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 03.01.2019. u 14:12
Tagovi: Make up, beauty

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p