MAKE UP

6 najljepših šljokičastih sjenila koje morate imati

Proizvodi koji će novogodišnju noć učiniti nezaboravnom!

Sigurno ste zavirujući u brojne izloge primijetili kako ove sezone unutar našeg ormara glavnu riječ imaju šljokice. Upravo se ovaj trend koji nagoviješta blagdansko raspoloženje proširio i na naš pogled, pa je pravo vrijeme da pokažete svoju kreativniju i slobodniju verziju!

Iako nemamo običaj kreirati na svom licu nešto upečatljiviji make up look te se uglavnom oslanjamo na neutralne, zemljane i nude tonove, glamurozni sjaj šljokica nešto je s čime ćemo ispratiti ovu godinu te širokogrudno dočekati onu novu, sa željom da bude sjajna baš kao i naš pogled. Nanošenje šljokica ponekad zna biti pravi izazov te se često one pronađu i van kapka, no na svu sreću postoje odlični trikovi koji će znatno olakšati njihovu aplikaciju.

Prije svega, kada birate šljokičasto sjenilo, vodite računa da je glitter što sitniji kako biste ga što jednostavnije nanijeli na kapke. Za nanošenje ovakvog sjenila koristite sintetički plosnati kist te obavezno pripremite oči prikladnom bazom, poput primera ili baze za glitter na koju se šljokice lijepe. Šljokice je potrebno utapkavati dok ne dobijete željenu gustoću, a nakon toga ostavite make up da se dobro osuši. Fiksator u spreju pomoći će vam da kreirani make up look izdrži do dugo u noć, a u nastavku smo izdvojili šljokičasta sjenila koja garantiraju nezaboravnu Novogodišnju noć!

Revolution Beauty Pressed Glitter Palette Midas Touch, Jolie You're On Fleek 24 Shade Glitter Palette

NYX Professional Makeup Sprinkle Town Cream Glitter Palette Pastels, Revolution Halloween Possessed Glitter Palette

Himani Bakshi Pressed Glitter Palette for Eye shadow Makeup, Wet n wild Fantasy Makers Glitter Palette

Foto: Instagram, Revolution, Jolie, NYX, Himani Bakshi, Wet'n'Wild
Objavljeno: 21.12.2020. u 11:46
Tagovi: makeup kutak

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p