MAKE UP

Što su to 'skin tints' proizvodi i zašto ih sve češće koristimo umjesto pudera?

Laganom teksturom do ujednačenog tena

Iako puder ima počasno mjesto u našoj kozmetičkoj torbici, u posljednje vrijeme sve glasnije se priča o jednoj novoj inačici klasičnog pudera. Riječ je o 'skin tints' proizvodima koji stvaraju vrlo sličan izgled na koži lica kao što to polazi za rukom klasičnim puderima, ali je njihova tekstura značajno laganija, fluidnija i ugodnija na samoj koži.

Činjenica jest da se trendovi u svijetu ljepote neprestano mijenjaju, pa su tako ovih dana sve češće u fokusu lagani 'skin tints' proizvodi. Po čemu se ovi proizvodi razlikuju od klasičnog pudera? Osim što je njihova tekstura nešto laganija te ne stvaraju osjećaj zatezanja na koži lica, volimo ih koristiti jer prirodno ujednačavaju ten i pružaju prekrasan, zdrav izgled koži lica. 'Skin tints' proizvodi sjajan su odabir za sve one koji vole laganiji make up look ili koji traže opciju za svakodnevno ispunjavanje obaveza.

Koje proizvode odabrati?

Osim što će pružiti prirodan look na koži i omogućiti joj da diše, njihova prozračna tekstura idealna je za apliciranje na kožu jer ju vrlo lako možete nanijeti prstima. Također, veliki broj ovakvih pudera sadrži hranjive sastojke zahvaljujući kojima koža izgleda nahranjeno i sjajno, a jedina im je mana ta što ne pružaju prekrivanje koži lica, već samo naglašavaju njegovu prirodnu ljepotu, pa će koža s nepravilnostima ih radije koristiti u kombinaciji s korektorom.

Glossier Perfecting Skin Tint, NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF 30

It Cosmetics CC+ Cream with SPF 50+

Kosas Cosmetics Tinted Face Oil Comfy Skin Tint, Neutrogena Oil-Free Tinted Moisturizer for Healthy Skin

Foto: Instagram, Glossier, NARS, It Cosmetics, Kosas Cosmetics, Neutrogena
Objavljeno: 20.09.2023. u 10:38
Tagovi: njega kože, lice, koža

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p