MAKE UP

Sve što vam treba ovog ljeta za jednostavan make up look!

Efikasan make up look za koji vam ne treba puno vremena!

Vrući ljetni dani osim što su sa sobom donijeli nešto opušteniju atmosferu, također su označili i neke promjene unutar naše garderobe. Tako na visoke temperature odgovaramo s nešto prozračnijim i jednostavnijim modnim komadima, a minimalizam je osim u svakodnevnim outfitima, itekako vidljiv i u našoj make up rutini, koja je ove sezone cijeli naglasak stavila na zavodljiv pogled!

Ljeti nam zaista ne pada na pamet dugo stajati ispred zrcala kako bi postigli besprijekoran izgled make upa, pogotovo zato što će se isti teško zadržati na našem licu zbog nesnosnih temperatura, stoga je najbolje svesti make up rutinu na isključivo nužne proizvode. Lagane formule s fokusom na njegu i zaštitu od sunca nešto su što će činiti bazu svakodnevnog make up looka, a kako bi cjelokupni dojam bio mrvicu posebniji, nije naodmet staviti naglasak na pogled. Preplanulom tenu savršeno pristaje minimalni make up look, pa će tako svakodnevno spremanje biti nešto brže i jednostavnije, a za to vam je potrebno svega nekoliko ključnih proizvoda.

Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili ga se sjetite samo kada su posebne prigode u pitanju, maskaru kao takvu sigurno možemo pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici. Ovaj najpopularniji make up proizvod prisutan je u našoj svakodnevnoj rutini tijekom cijele godine, pa i u ljetnim danima, a ono što je u najtoplijim mjesecima posebno važno prilikom njezinog odabira jest njezina otpornost na vanjske faktore, kao i kvaliteta četkice. Ako tražite maskaru koja će razdijeliti trepavice bez ugrušaka te im pružiti željeni volumen, onda definitivno morate isprobati Avon True Power Stay vodootpornu maskaru.

Riječ je o maskari koja je dugotrajna, otporna na vrućinu, vlagu i znoj, no njezina formula nije teška za same trepavice kao što je to slučaj kod nekih drugih vodootpornih maskara te ćete ju zahvaljujući posebno oblikovanoj četkici vrlo lako nanijeti na svoje trepavice.

Avon True Power Stay vodootporna maskara

Nadalje, budući da ne želimo kožu lica opterećivati suvišnim proizvodima te je sav fokus na pogledu, pored maskare nije naodmet kapke ukrasiti i efikasnim sjenilima zasvaki dan. Iako se možda od sjenila suzdržavamo kada su svakodnevne prigode u pitanju, ljeto je savršeno vrijeme da se poigramo s nešto upečatljivijim nijansama koje će lijepo zaokružiti naš cjelokupni look. Kremaste teksture ljeti su nešto čemu biste trebali dati prednost, budući da se dulje zadržavaju na samoj koži te se neće 'trusiti' kao što je to slučaj sa sjenilima u prahu, a pravi primjer toga je i Avon True Power Stay sjenilo za oči u olovci.

Ovaj make up proizvod vrlo se jednostavno nanosi, a zbog svoje teksture zadržat će se na koži baš cijeli dan, pa ga kao takvog nećete morate prepravljati. Također možete prilagoditi intenzitet nijanse, ovisno o tome težite li suptilnom izgledu ili nešto dramatičnijem looku.

Avon True Power Stay sjenilo za oči u olovci

Kako biste 'uokvirili' cjelokupni izgled ili težite nešto elegantnijem make up looku, olovka za oči nešto je što nikako ne smijete preskočiti. Iako je klasična crna must have unutar svake kozmetičke torbice, ljetni mjeseci prava su prilika da se poigrate nešto upečatljivijim nijansama te svom izgledu pružite jednu posebnu dozu šarma.

Zelena, plava ili ljubičasta nijanse su koje će definitivno naglasiti vaš pogled na mrvicu posebniji način, a kako bi kreirani izgled ostao na svom mjestu baš cijeli dan, koristite Avon True Power Stay olovku za oči, koja se ne razmazuje te je otporna na vodu i znoj. Ova olovka je posebna i po tome što se ne mora rezati, a njezin oblik uvelike olakšava pravilno nanošenje.

Avon True Power Stay olovka za oči

Ako i pogriješite prilikom nanošenja make upa, uvijek možete napraviti sitne korekcije korektorom, za što je Avon True Power Stay korektor sjajan. Njegova visoka pokrivna moć sjajno će napraviti sitne korekcije na licu, a osvojit će vas svojom postojanošću koja traje i do 18 sati!

Avon True Power Stay korektor

Iz svega navedenog možemo zaključiti kako ljetna rutina može itekako biti brza, učinkovita i efektna, a za što je potrebno imati u make up kolekciji nekoliko ključnih proizvoda, koji će naglasiti ono najljepše na našem licu - a to je pogled! Sve proizvode možete pronaći u najnovijem Avonovom katalogu, a možete ih i isprobati te odmah online naručiti u Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 u Zagrebu!

Foto: Avon
Objavljeno: 10.07.2020. u 10:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p