MAKE UP

Tekuća rumenila s kojima je svjež izgled zagarantiran

Odličan make up za nadolazeći period!

Proljetna sezona samo što nije stigla, a baš kao što činimo i s odjećom, make up također valja prilagoditi toplijim temperaturama. Kada govorimo o proizvodima koji se nalaze u svakoj kozmetičkoj torbici, Rumenilo je definitno uz maskaru i ruž jedan od najzastupljenijih beauty proizvoda.

Lagani proljetni make up karakterizira prozračnost i jednostavnost te fluidnost boja i tekstura, a topliji dani definitivno su odličan period i za zamjenu pudera BB kremom. Osim pudera postoji još jedan proizvod koji možete zamijeniti nešto blažom varijantom, a radi se o rumenilu. Rumenilo je proizvod koji je tu da licu podari svjež i vedar izgled, a kada govorimo o teksturama, dolazi u nekoliko varijanti. Tekuće rumenilo u svojoj osnovi ima istu funkciju i djelovanje kao i standardno rumenilo u prahu, no ipak ima li tekuće rumenilo u svom sastavu dozu shimmera, može biti vrlo dostojna zamjena highlighteru. Upravo taj efekt je ono što tekuće rumenilo čini toliko poželjnim i traženim jer nerijetko se dogodi da su highlighteri jednostavno preagresivni, odnosno previše transparentni, a kada govorimo o dnevnom make upu, highlighter koji se previše ističe nije nešto čemu težimo.

CliniqueFIT Lip + Cheek Flush, Benefit Dandelion Dew Baby Pink, L'oreal Paris Visible Lift Blur Blush

 Držimo li se poznatih beauty pravila, ljeto i topliji dani vole rumenila u kamenu, no ona tekuća također će odlično prianjati na kožu te stvoriti prirodan i nenametljiv izgled koji će se tu zadržati tijekom cijelog dana. Jedan od tekućih rumenila koji je podigao veliku prašinu je onaj beauty kuće Nars. Orgasm Liquid Blush dolazi u nježnim ružičastim pastelnim nijansama te je savršen odabir za dnevne varijante, no i za one večernje. Ovo rumenilo u sebi ne sadrži shimmer, stoga ne može zamijeniti highlighter, no dodate li na njega samo malo highlightera postići ćete sjajan prirodan izgled. YSL također ima u ponudi jedan od najboljih tekućih rumenila, a zove se Baby Doll Kiss & Blush. Ovo rumenilo dolazi u nešto jačim nijansama stoga je prilikom aplikacije dovoljno da nanesete minimalno proizvoda te ga pažljivo razmažete prstima ili kistom. Ono na što trebate pripaziti prilikom kupnje tekućeg rumenila je činjenica kakav tip kože imate jer imate li izrazito suhu ili masnu kožu moguće je da rumenilo neće dati ono najbolje što ima, a imate li normalnu mješovitu kožu, prije nanošenja kožu je potrebno hidratizirati i nanijeti primer kako bi bila zaglađena.

Armani Fluid Sheer, Benefit Cheek & Lip Stain

NARS Orgasm Liquid Blush, YSL Baby Doll Kiss & Blush

Objavljeno: 15.03.2019. u 12:00
Tagovi: Make up, rumenilo

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p