MAKE UP

Tekući puder brenda The Ordinary nešto je što se definitivno isplati imati u svojoj kolekciji

Puder kojeg se isplati imati na svojoj kozmetičkoj polici!

Sigurno iz vlastitog iskustva znate koliko je teško pronaći savršen puder za svoju kožu. Toliko toga je potrebno uzeti u obzir prilikom njegovog odabira; od odgovarajuće nijanse, njegovu izdržljivost na koži, pa sve do toga kako će se ponašati na licu. Broj pudera koje smo do sada testirali poprilično je velik, a ako se ponovno nalazite u potrazi za onim laganim pokrivnim slojem koji će stvarati prirodan dojam na licu, a pri tome želite izbjeći razočarenje, onda će vas ovaj puder u nastavku sigurno osvojiti!

Kada je njega kože lica u pitanju, brend koji definitivno u ovom području beauty svijeta vodi glavnu riječ je The Ordinary. Njegovu popularnost svakako potvrđuju minimalističke bočice koje možemo pronaći na gotovo svakoj kozmetičkoj polici, a ono s čime je ovaj brend napravio pravu malu revoluciju u svijetu ljepote su zapravo formule s visoko kvalitetnim sastojcima, gotovo pa sirovine, a koje možete kupiti po zaista pristupačnoj cijeni. Također ono što volimo kod ovog brenda jest specijaliziranost njihovih proizvoda, pa tako svaki nudi personalizirani oblik njege lica za gotovo sve estetske nepravilnosti koje se pojavljuju na koži.

No, ono što je nekako prošlo 'ispod radara', a apsolutno ne postoji razlog za to jest njihova kolekcija pudera, koja je i više nego izvrsna. Tako možete birati između nekoliko pudera, od lagane do srednje pokrivne moći koja dolazi sa zaštitnim faktorom SPF 15 (Serum Foundation), dok je drugi puder više kremastije podloge bogate pigmentom koja osigurava solidno prekrivanje (Coverage Foundation).

Ono što volimo kod oba proizvoda jest to što se na koži ponašaju vrlo prirodno te ju istovremeno i njeguju, čime se briše granica između skincare i make up svijeta. Budući da je prošlo neko vrijeme od njihovog lansiranja, početni hype zbog kojeg je nastala lista čekanja od 25 000 ljudi značajno je manja, pa tako sada možete puno jednostavnije doći do ovih proizvoda!

Foto: Instagram
Objavljeno: 02.10.2020. u 11:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p