MAKE UP

Tekući puderi koji imaju široki izbor nijansi

Pronaći odgovarajući puder nikada nije bilo lakše!

Kod kupnje tekućeg pudera zasigurno najveći problem stvara pronalazak odgovarajuće nijanse. Tako se često pronađemo u situaciji gdje stojimo u drogeriji ispred zrcala u višesatnom maratonu testiranja pudera, da bi na kraju odabir bio i ne toliko idealan koliko smo zapravo priželjkivali...

Odabrati odgovarajuću nijansu pudera poprilično je kompliciran proces, a koji nerijetko dovodi do toga da se nijansa na našem vratu nikako ne podudara sa nijansom koju imamo na licu. Razloga za to je mnogo; vrlo često puder biramo na umjetnom svjetlu same trgovine, a ne na vanjskom, realnom svijetlu, a također do pogrešnog odabira dovodi i dio dijela na kojem isprobavamo potencijalni puder. Tako ga najčešće stavljamo na zapešće, što je sasvim pogrešno jer je ton na tom dijelu kože znatno drugačiji od tona našeg lica, stoga je puder najbolje isprobavati direktno na licu kako biste bili sigurni da ste u svoju košaricu stavili ispravnu nijansu.

Ono što je također veliki kamen spoticanja jest skroman odabir nijansi pudera. Vrlo česte su situacije u kojima pojedini brendovi lansiraju puder kojeg možete pronaći u svega 4 ili 5 nijansi, što je apsurdno jer svatko od nas ima različiti ton i podton kože. Do nedavno je jedino rješenje bilo kupnja dva pudera čijim miksanjem bi se zapravo kreirala približno odgovarajuća nijansa, no to nužno i ne mora više biti tako. Pojedini brendovi svjesni ovog nedostatka u make up svijetu na tržište su lansirani sjajne pudere koji pokrivaju uistinu širok spektar tonova i podtonova, a pravi primjer toga je Fenty Beauty pjevačice Rihanne, koji je na scenu došao s čak 40 nijansi tekućeg pudera. Osim ovog brenda, u nastavku smo izdvojili i druge sjajne tekuće pudere za koje smo sigurni kako će skratiti muke pronalaska one idealne 'druge' kože na licu!

M.A.C Studio Fix Fluid SPF 15 (42 nijanse), Lancome Teint Idole Ultra 24h SPF 15 Foundation (40 nijansi)

Clinique Even Better Make Up SPF 15 (30 nijansi), Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation (40 nijansi)

Estee Lauder Double Wear Stay In Place Liquid Make Up (38 nijansi), Bobbi Brown Skin Foundation Spf 15 (30 nijansi)

Foto: Instagram, Estee Lauder, Bobbi Brown, Clinique, Fenty Beauty, M.A.C, Lancome
Objavljeno: 01.02.2020. u 15:27

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p