MAKE UP

Tekući puderi koji licu pružaju efekt Instagram filtera

Puderi prikladni za baš svačiji džep

Svatko od nas zasigurno ima svoju uigranu beauty rutinu koja se poprilično razlikuje, pa je tako i sam sadržaj kozmetičke torbice drugačiji. No, kada je make up rutina u pitanu ona je jednostavno nezamisliva bez korištenja kvalitetne podloge u vidu tekućeg pudera!

Naša beauty rutina uglavnom je sastavni dio one jutarnje, pa tako i nemamo baš mnogo vremena na raspolaganju za postizanje besprijekornog izgleda. Uglavnom je riječ o multitaskanju gdje nastojimo istovremeno se obući, pojesti doručak i dotjerati svoj make up barem da bude približno besprijekoran. No, ono što bi nam našu toliko napornu svakodnevicu moglo značajno olakšati jest pravilan odabir tekuće podloge. Ovaj toliko važan korak osnova je svakog dobrog make up-a, pa i nije toliko nužno da se fokusirate na ostale dijelove lica ako postignete besprijekorni i zdravi look same kože. Također svjedočimo i velikom trendu u vidu nude make up looka koji polako počinje okupirati izgled našeg lica, stoga rasterećenje jutarnje beauty rutine nešto je što ćemo dočekati raširenih ruku.

@natalieoffduty

Nadalje, postoje oni tekući puderi koji imaju moć kreirati besprijekorni efekt na koži, a koji pomalo podsjeća na filtrirani izgled koji nam je dobro poznat s Instagrama. Tako možete pronaći pudere tekućih formula koji se lako nanose, a istovremeno donose blago prekrivanje i njegu. Činjenica jest kako veliki dio naše svakodnevice ostane zabilježen u virtualnom svijetu, stoga nije naodmet u kozmetičku torbicu uvrstiti puder koji će potrajati satima te izgledati odlično uživo kao i na fotografijama. Naš veliki favorit je NARS All Day Luminous Foundation jer je poprilično izdržljiv te ga ne morate tijekom dana iznova popravljati.Također možete biti sigurni da će bas svi nedostaci biti prikriveni, dok s druge strane možete uživati u decentnom, prirodnom sjaju koji stvara efekt besprijekornog tena, kako uživo tako i na fotkama. U nastavku smo izdvojili pudere na koje možete računati u baš svim situacijama!

Foto: Instagram, Nars, Clarins, Clinique, Essence, Giorgio Armani, Lancome, Loreal, NYX, Revlon, Revolution
Objavljeno: 26.03.2019. u 12:58

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p