MAKE UP

Tik Tok beauty trik koji morate isprobati - briše podočnjake i podiže crte lica!

Make up tehnika koja čini vidljivu razliku

Tik Tok je oaza beauty inspiracije. Niti jedna društvena mreža do sada nije imala tako jaku beauty zajednicu koja je neiscrpan izvor informacija o odličnim proizvodima i genijalnim trikovima. Više puta smo se uvjerili da su neki Tik Tok trikovi zaista djelotvorni. Dakle, vrijedi izdvojiti malo vremena i isprobati pokoji viralni trik, jer se vjerojatno radi o genijalnom rješenju koje će postati svakodnevni dio vaše beauty rutine.

Podočnjaci su vjerojatno najveća noćna mora svih koji imaju ovaj problem jer su posebno tvrdoglava nepravilnost koju jako teško možemo sakriti čak i kada pri ruci imamo jako dobar korektor. Poznato je da je najbolje rješenje za podočnjake je zdrava i izbalansirana dnevna rutina. Ipak make up je tu da ubrza rezultate, a ono što je neophodno, uz dobar proizvod, je i dobra tehnika.

'Triangle concealer' metoda

Postoji mogućnost da ste već naišli na Tik Tok trik koji pokazuje genijalnu tehniku kako nanijeti korektor tako da magično izbriše podočnjake, a istovremeno kreira blagi face lift efekt. Radi se o „triangle concealer“ nanošenju korektora. Proizvod nanesite tako da nacrtate najmanje tri mala trokuta na vanjskom i unutarnjem dijelu oka te bočno od nosnice, dodatni trokutić korektora možete pozicionirati u kut usana. Važno je da proizvod nanesete lagano i pazeći na veličinu trokuta, koji ne bi trebao biti dulji od trećine vašeg nosa. Ovaj trik funkcionira zato što trokutasti dijelovi osvjetljuju i naglašavaju područje na koje su naneseni što vizualno neutralizira tamne sjene na području ispod očiju. Osim toga, trokuti korektora naneseni u kutovima nosa i usana blago podižu čitav izraz lica i čine sitne bore nevidljivima. Kako pravilno izvesti ovaj trik i kako izgledaju rezultati, možete pogledati u nastavku članka!

 

@charmiejanee 3 Triangle concealer placement that instantly brightens dark circles and overall complexion using just concealer! This is perfect for those who love using minimal makeup and looking for a quick way to even out skin tone #concealerhack #concealertips #howtocoverdarkcircles #concealertutorial #makeup #asianmakeup #viralmakeuphack ♬ How`s Your Day - aAp Vision
@lenkalul had to give it a go! what do we think? 🤍 ad using @NARS Cosmetics soft matte concealer, @ELEMIS pro collagen rose hydro-mist, @Huda Beauty concealer brush, ib @Deborah Ruiz #makeup #makeuptransformation #makeuptrend #faceliftmakeup ♬ ты и я - 🇷🇺/🇰🇿
Foto: Instagram, Tik Tok
Objavljeno: 26.02.2023. u 00:00
Tagovi: Make up, korektor

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p