MAKE UP

Trik s highlighterom zbog kojeg cijelo lice poprima onaj zdravi 'glow'

Za kožu lica koja pršti od zdravlja!

Iako smo mislili kako će nam ostanak doma i sama karantena pomoći da u potpunosti obnovimo svoju kožu lica te tako poboljšamo njezin izgled, ona iz dana u dan poprima sve lošije izdanje. Odmor od make upa nije niti malo doprinijelo tome da se koža obnovi od teškog sloja šminke koji je donedavno bio sastavni dio naše rutine, a u nastavku otkrijte kako ju što brže i uspješnije osvježiti!

Suha, beživotna i naizgled umorna koža lica nešto je što ovih dana vrlo često vidimo u svom ogledalu, a posljedica je zapravo boravljenja u zatvorenom prostoru te nedostatak svježeg zraka. Također veliki stres zbog novonastale situacije utjecao je na izgled naše kože lica, stoga uz nešto kvalitetniju skincare rutinu koja će ciljano biti usmjerena na hidrataciju kože, nije naodmet brzo rješenje potražiti i u, sada već zaboravljenim, make up torbicama. Highlighter je proizvod koji ima toliko pozitivnih strana, pogotovo kada ih znamo sve pravilno iskoristiti.

Ovaj make up proizvod inače koristimo tako da istaknemo ključne dijelove lica, no to nije jedini način na koji možete koristiti highlighter. Tako nekoliko kapi tekućeg higlightera možete pomiješati sa svojim standardnim tekućim puderom te tako cijelom licu pružiti onaj zdravi glow koji toliko volimo vidjeti. Svoju dozu osvježenja možete potražiti u nastavku!

Buxom Divine Goddess Luminizer

NYX Professional Makeup Born to Glow Liquid Illuminator

Flesh Ripe Flesh Glisten Drops

Revolution tekući highlighter

Ilia Liquid Light Serum Highlighter

Foto: Instagram, Ilia, Revolution, Flesh, NYX, Buxom
Objavljeno: 17.04.2020. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p