MAKE UP

Trik s kojim će svako rumenilo pristajati savršeno

Brzi trik koji vraća svjež izgled koži lica!
Umoran izgled kože lica nešto je s čime se redovito susrećemo u ovo doba godine te iako se nalazimo na njezinom samom početku, naša koža kao da nam želi reći kako nam je potreban odmor. Make up se u ovakvim situacijama pokazao kao sjajan alat s kojim možemo u vrlo kratkom vremenu svoju kožu vratiti u život, a jedan proizvod se u ovakvim situacijama posebno istaknuo...

Rumenilo je make up proizvod kojeg sigurno možemo pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici. Ono s čime nas je ovaj proizvod 'zadužio' jest njegova funkcionalnost, budući da vrlo lako spašava blijed i beživotan ten, te mu u svega nekoliko minuta vraća besprijekoran izgled, pun života. No, česte su situacije kada rumenilo ne laska toliko našem izgledu lica, a razlog je u njegovom pogrešnom korištenju. Kada se ne rukuje pravilno s rumenilom, ono vrlo lako od našeg saveznika, može postati glavni neprijatelj, koji će naglasiti nenaspavanost ili pak nadodati koju godinu više.
 
 
U make up svijetu trenutnu je sve u znaku prirodnosti, zdrave i njegovane kože lica, pa vodeći se ovim smjernicama možete koristiti i svoje standardno rumenilo. Potrebno je samo obrnuti način njegovog nanošenja, koji se generacijski prenosi, a zapravo i nije toliko sjajan koliko mislimo, pa tako umjesto da rumenilo stavljate nakon podloge, nanesite ga ispod.
 
 
Za ovaj trik najbolje je koristiti kremasto rumenilo koje ćete utapkati prstima u kožu i to na zonu jagodičnih kosti, a potom nanesite nježno podlogu. Lagana boja rumenila nadzirat će se kroz podlogu te će djelovati  puno prirodnije, a također ćete biti sigurni kako ste na svoje lice nanijeli sasvim dovoljnu količinu rumenila te ćete eventualne greške puno jednostavnije prepraviti!

Charlotte Tilbury Beach Sticks Las Salinas, NARS Cosmetics Multiples Orgasm

Tom Ford Cream Cheek Color

NYX Rouge kremasto rumenilo Hot Pink, MAC Casual Colour

Foto: Instagram, NYX, MAC, Tom Ford, Charlotte Tilbury, NARS
Objavljeno: 21.01.2020. u 11:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p