MAKE UP

Trik s kojim ćete baš svaki put izvući savršenu liniju tuša!

Mukama se napokon nadzire kraj!

Baš kao i kod odijevanja, makeup svijet također oblije svojevrsnim klasicima koji baš nikad ne izlaze iz mode, a elegantna linija tuša bez imalo razmišljanja savršeno pristaje opisu. Naime, riječ je o makeupu koji naglašava senzualnost i ženstvenost te odaje upečatljiv dojam koji na prvi pogled izdvaja iz mase. Ipak, unatoč tome što je riječ o popularnom načinu šminkanja, nanijeti savršenu liniju tuša može biti poprilično zahtjevno.

Kao što smo spomenuli, nanošenje tuša nerjetko predstavlja velik izazov. Riječ je o tehnici koja se jednostavno mora izvježbati, a to uključuje mirnu ruku i ponešto preciznosti. No što ako i tada ne uspijevate kreirati željeni makeup look? Srećom, domišljati vizažisti kriju nekoliko odličnih i korisnih trikova od koji nam je najviše za oko zapeo onaj koji uključuje selotejp. Sve što trebate napraviti jest odrezati škarama manji dio selotejpa te ga pozicionirati ispod kapka onako kako želite da ide linija tuša. Potom laganim pokretima nanesite prvu liniju te postupno podebljavate. Trik je zapravo u tome što ne možete pogriješiti s linijom te se ona neće preslikati na kožu ispod ili iznad očiju. Kada ste nanijeli tuš, pričekajte nekoliko sekundi da se osuši te pažljivo i polako uklonite selotejp. Ovo je trik s kojim je linija bez greške zagarantirana, stoga nema baš nikakvog razloga da ga ne isprobate i sami se uvjerite u učinkovitost i besprijekornost.

Naravno, uz selotejp, vrlo je važno imati i kvalitetan tuš, a mi u nastavku donosimo 4 prijedloga s čijim odabirom nećete pogriješiti!

Anastasia Beverly Hills Liquid Liner, Diorshow Art Pen

Urban Decay Razor Sharp, Givenchy Phenomen'Eyes Liner

Foto: Instagram, Anastasia Beverly Hills, Dior, Urban Decay, Givenchy
Objavljeno: 21.07.2020. u 13:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p