MAKE UP

U Zaru je stigao najveći beauty adventski kalendar do sada i želimo ga imati u svojoj kolekciji

Bogati kalendar koji želimo ispod božićnog drvca
Polako odbrojavamo dane do trenutka kada će grad preuzeti atmosfera blagdana! Miris cimeta i kuhanog vina te lampice koje osvjetljavaju svaki kutak grada nešto su čemu se neizmjerno veselimo, a ovoj listi moramo pripisati i omiljene adventske kalendare koji cijelo odbrojavanje do Božića čine mrvicu radosnijim i posebnijim!

Moramo priznati da nemamo ništa protiv onih klasičnih, čokoladnih adventskih kalendara, no beauty varijante poprilično su okupirale našu pažnju! Riječ je o kalendarima koji su ispunjeni beauty bestsellerima brenda te se svaki krije u jednom od prozorčića koji se otvaraju do samog Božića. Gotovo svaki beauty brend ima svoju inačicu ovakvog kalendara, a što je zapravo sjajna prilika da isprobamo neki proizvod koji možda već dugo škicamo na samoj polici drogerije ili pak za obnovu vlastite kozmetičke kolekcije.

 Ovom poprilično dugačkom popisu beauty adventskih kalendara već drugu godinu za redom upisala se i sama Zara koja polako, ali sigurno ispisuje svoju priču u beauty svijetu. Kao primarno brend brze mode, Zara se poprilično ozbiljno uhvatila i kozmetičkih voda, a što najbolje potvrđuju sjajne kolekcije parfema i make upa koji jednostavno osvajaju na prvu. Ako do sada niste isprobali neki kozmetički proizvod ovog brend, onda je ovaj kalendar sjajna prilika za to jer u njemu zaista možete pronaći pregršt proizvoda koje se itekako isplati testirati. U ovom kalendaru možete pronaći 25 proizvoda, poput lakova za nokte, kremu za ruke i tijelo, ali i hit rumenilo koje su mnogi usporedili s kultnim NARS-ovim! Cijena ovog kalendara je 1000 kuna, a kupiti ga možete ovdje!

Foto: Zara
Objavljeno: 17.11.2022. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p