MAKE UP

Uz ovaj popularan trik s Tik Toka možete postići najduže trepavice dosad!

Make up trik koji čini razliku!

Ono što nam je u ovo vrijeme pandemije postalo poprilično važno kada je make up rutina u pitanju jest naglasiti trepavice, budući da je to jedini dio tijela koji je zapravo u fokusu zbog zaštitne maske. Sigurni smo da je kroz sve ove godine testiranja make up proizvoda kroz vaše ruke prošla hrpetina maskara, pa iz vlastitog iskustva znate koliko je teško postići željeni look zavodljivih trepavica, no ako je suditi prema najnovijem Tik Tok beauty hitu, problem nikada nije bio u samoj maskari, već u načinu njezinog nanošenja!

Ako još uvijek niste pronašli savršenu maskaru koja će naglasiti vaše trepavice, bez brige! Za skoro svaki beauty problem, ova popularna društvena mreža iznjedri rješenje, a trenutno je u fokusu zanimljiv način nanošenja masakre, koji će sigurno postati dio vaše svakodnevne make up rutine. Naime, umjesto klasičnog nanošenja maskare bez ikakve pripreme trepavica, zapravo je potrebno napraviti upravo suprotno, odnosno kreirati bazu na koju ćemo nanijeti samu maskaru. Baš kao kada nanosimo puder na licu, pa na kožu stavimo hidratantnu kremu ili primer, ovom logikom vodimo se i kada nanosimo maskaru. Ovoga puta bazu stvara puder u prahu koji će savršeno pripremiti trepavice za maskaru te ih naglasiti kao niti jedan proizvod do sada.

Osim što je riječ o jednostavnoj metodi koja zaista čini razliku, njezina prednost je i ta što će se maskara duže zadržati na trepavicama tijekom dana te ćete spriječiti i stvaranje grudica, koje nerijetko narušavaju cjelokupni izgled. U nastavku smo izdvojili video koji će vam pokazati ključne korake ovog genijalnog make up trika, a u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih maskara koje baš nikada ne razočaraju!

Urban Decay Lash Freak Mascara, Lancôme Monsieur Big Extrême Black maskara

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara

L’Oréal Paris Lash Paradise maskara, Maybelline Falsies Lash Lift maskara

Foto: Instagram, Maybelline, L'Oreal Paris, Mavbelline, Urban Decay, Lancome
Objavljeno: 06.04.2021. u 12:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p