MAKE UP

Vijest da Mario Dedivanović lansira svoju make up liniju oduševila je sve zaljubljenike u beauty svijet!

Uskoro ćemo uživati u proizvodima najpoznatijeg make up artista na svijetu!

Za Maria Dedivanovića ste sigurno do sada nebrojeno puta čuli, a ako vam ovo ime i ne 'zvoni' odmah baš na prvu, neke od njegovih tehnika ste sigurno barem jednom primijenili u svojoj svakodnevnoj make up rutini, a da to možda ni ne znate. Ovaj planetarno popularan make up artist zaslužan je za prekrasne make up lookove Kim Kardashian, a koji su bili preteča brojnih trendova...

Zahvaljujući Mariu, gotovo svaka žena na svijetu čula je, ako ne i usavršila tehniku konturiranja, u kojoj se igrom tamnijih nijansi šminke naglašavaju pojedini dijelovi lica, a pored ove poznate tehnike, njegovi majstorski tečajevi i poduke u šminkanju zauvijek su promijenile pogled na sve ono što se nalazi u našoj kozmetičkoj torbici. Osim što postavlja standarde make upa, svo znanje ovog talentiranog make up artista moglo bi se pronaći i u našoj svakodnevnoj rutini, zahvaljujući make up kolekciji iza koje, ovoga puta, stoji isključivo on. Naime, Maria smo navikli gledati u različitim suradnjama, od kojih je definitivno najpoznatija ona s KKW Beauty, no sada je odlučio 'krenuti svojim stopama' i to kolekcijom koja će za početak imati fokus na pogledu.

Zavodljiv pogled njegov je prepoznatljiv potpis te svaki svoj make up look započinje upravo šminkanjem očiju, pa će tako najavljena make up kolekcija sadržavati tri mini palete, dovoljno velike da stanu u dlan, kao i dvije olovke za oči te prikladan profesionalni alat za šminkanje. U planu je i kreiranje tri seta pudera u prahu, hidratantnih balzama, highlightera i primera. Ono što nas nije iznenadilo jest odabir nijansi, koje će biti zemljane i nude, što je njegov prepoznatljiv make up potpis: "Htio sam make up kolekciju koja je u potpunosti univerzalna, kako bi ju svi moji klijenti mogli koristiti" - rekao je Mario u jednoj od svojih Instagram objava.

Make up kolekcija biti će dostupna u Sephori, gdje je Mario krenuo graditi svoju karijeru prije 20 godina, a prvi dio proizvoda iz kolekcije možete potražiti 1. listopada!

Foto: Instagram
Objavljeno: 22.09.2020. u 12:51
Tagovi: KKW Beauty

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p