MAKE UP

Za sočan izgled usana: Ovo su balzami koji vrlo lako mogu zamijeniti baš svaki ruž

Proizvod koji spaja najbolje iz skincare i make up svijeta

Ruž za usne zasigurno je jedan od popularnijih make up proizvoda koji se može pronaći u našoj kozmetičkoj torbici. S druge strane, koliko god da imamo naklonost prema ovom proizvodu te ne možemo zamisliti svakodnevicu bez njega, činjenica jest da veliki broj ruževa ostavlja suh i neugledan izgled samim usnama. Kako bismo to izbjegli, sve veći hit su tonirani balzami koji pružaju efekt poput ruža, ali uz dubinsku njegu!

Imati dobar balzam nadohvat ruke pravo je olakšanje za naše usne koje su nakon zime nerijetko suhe, grube na dodir i užasno loša podloga za nanošenje ruža. Njegovo perutanje i urezivanje gotovo je nemoguće izbjeći, a kako bi izgled usana bio baš uvijek na mjestu te poprimao zdrav, ali i puniji izgled, tonirani balzami sjajni su saveznici kvalitetne njege.

Tonirani balzami za usne su kozmetički proizvodi koji kombiniraju hidratantna svojstva balzama za usne s dodatkom boje, pa tako pružaju hidrataciju, njegu i zaštitu usana, dok istovremeno dodaju blagu nijansu boje. Ovaj proizvod često možete pronaći u različitim nijansama, od neutralnih i prirodnih tonova, pa sve do živopisnih boja koje na usnama imitiraju omiljene ruževe. Ovisno o proizvodu, mogu imati različite stupnjeve pigmentacije, od suptilnih do intenzivnijih boja.

Ovi balzami su popularni jer pružaju prirodan i blag izgled boje na usnama, istovremeno njegujući i hidratizirajući osjetljivu kožu usana. Mogu se koristiti kao svakodnevni proizvod za njegu usana ili kao alternativa ružu za usne kada želite blagi naglasak boje bez teškog premaza, a u nastavku smo izdvojili favorite!

Charlotte Tilbury Hyaluronic Happikiss Lipstick Balm, Nars Afterglow Lip Balm

Ilia Balmy Tint Hydrating Lip Balm, Dior Lip Glow

YSL Rouge Volupte´ Shine Lipstick Balm, Mara Algae + Moringa Sea Silk Lip Balm

Foto: Instagram, YSL, Mara, Ilia, Dior, Charlotte Tilbury, Nars
Objavljeno: 28.05.2023. u 09:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p