MAKE UP

Zahvaljujući ovom genijalnom uređaju uskoro ćemo microblading obrva raditi kod kuće!

Inovativan uređaj koji će zamijeniti odlaske u kozmetičke salone
Unazad nekoliko godina sav fokus u svijetu ljepote stavljen je upravo na izgled obrva. Riječ je o području lica za koje se često kaže kako je naš najljepši ukras jer obrve ipak uokviruju naše lice te mu pružaju 'ono nešto'. Kada je njihovo stiliziranje u pitanju, prošli smo zaista razne stilove; od izrazito tankih obrva, preko strogo uokvirenih, Instagram obrva, pa sve do njegovanja što prirodnijeg izgleda...

Također, sve češći su i odlasci u kozmetičke salone čija je ponuda, kada su obrve u pitanju, i više nego bogata. Tako i sami ne znamo koji sve tretmani stiliziranja postoje, no zasigurno je najpopularniji microblanding obrva. O čemu je točno riječ? Ova tehnika uređivanja obrva fokusirana je na popunjavanje i iscrtavanje prirodnih obrva koje nakon tretmana izgledaju punije i prirodnijeg oblika. Također, kod ove tehnike iznimno se pazi na položaj samih dlačica za razliku od japanske metode koja je bazirana isključivo na ispunjavanje područja obrva. S druge strane, ako odlasci u kozmetičke salone nisu nešto što se uklapa u vaš raspored, onda je ovaj novitet na tržištu kao stvoren za vas!

Da nas beauty svijet neprestano iznenađuje tehnološkim inovacijama ne trebamo previše isticati, no posljednji gadget iz L'Oreala jednostavno je korak dalje u svijetu tehnologije. Na CES 2023 sajmu predstavljen je printer za obrve Brow Magic, uređaj koji obrvama pruža microblanding efekt, a čiji je rezultat kao da su ga radile ruke profesionalaca. Možda vam na prvu printer za obrve zvuči kao ogroman uređaj, no riječ je o minijaturnoj spravici koja s lakoćom stvora idealne obrve s obzirom na vaš ten i samo lice. Brow Magic uređaj je napravljen u suradnji s kompanijom Prinker, poznatoj po uređaju za brze i privremene tetovaže te sadrži 2400 sitnih mlaznica koje printaju do 1200 dpi.

 
Također, prednost ovog uređaja jest to što izgled obrva možete vidjeti prije samog printanja zahvaljujući Augmentiranoj stvarnosti. Dovoljno je samo da otvorite aplikaciju, isprobate ponuđene obrve i odaberete one koje vam najbolje odgovaraju, a zatim krećete s njihovim 'printanjem'. Ako i pogriješite u svom izboru nema mjesta panici jer ih vrlo lako možete ukloniti klasičnim odstranjivačima make upa. Proizvod još nije službeno krenuo s prodajom, no sigurni smo da kada do toga dođe da će interes biti ogroman!

Objavljeno: 10.01.2023. u 11:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p