MAKE UP

Zara ima rumenilo koje neodoljivo podsjeća na kultno NARS Orgasm rumenilo za lice!

Nijansa koja je idealna za baš svaki tip kože!

Za rumenilo možemo reći da je make up proizvod koji ne poznaje godišnja doba, pa se kao takvo može pronaći u našoj svakodnevnoj make up rutini tijekom cijele godine. Svega nekoliko poteza sasvim je dovoljno da vratimo koži svjež i zdrav izgled, a neka rumenila su toliko omiljenija od drugih da im se svaki put rado vraćamo iznova!

Pravi primjer toga je i kultno NARS Orgasm rumenilo od čijeg je lansiranja prošlo više od 20 godina, a koje i dalje slovi kao jedan od 'bestsellera' u svijetu rumenila. Ono s čime je stekao toliku popularnost jest to što savršeno pristaje baš svakom tonu kože, odlično je pigmentirano te se vrlo lako može uklopiti u baš svaki make up look. Također, njegovoj popularnosti doprinijelo je i samo ime proizvoda koje je za to vrijeme bilo poprilično šokantno. Njegov kreator François Nars izjavio je da je prvo kreirao ime, a tek onda nijansu jer je htio nešto što će šokirati javnost, a s obzirom na to da se svake sekunde u svijetu proda jedno Orgasm rumenilo možemo reći da je to bio sjajan poslovni pothvat!

Nadalje, ako nemate priliku isprobati ovaj kultni proizvod, sjajna vijest je ta da vrlo sličan efekt možete pronaći i u proizvodu omiljenog high street brenda Zara. Osim što se Zara nametnula kao omiljena modna destinacija, već nekoliko godina gradi i uspješnu beauty priču koja je počela s parfemima, a koja se pak nastavila na make up proizvode sjajne kvalitete. Tako u Zarinoj ponudi možete pronaći kremasto rumenilo u sticku CONQUER koje je gotovo identične Orgasm nijanse. Glavni sastojak proizvoda je hijaluronska kiselina te je sjajan za baš svaki tip kože jer pruža osvježenje licu. Njegova cijena je 80 kuna, a proizvod možete kupiti ovdje!

Zara (80 kn)

Foto: Instagram, Zara, Nars
Objavljeno: 10.08.2022. u 09:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p