MAKE UP

Zašto je make up u vrijeme karantene itekako poželjan?

Feel good navika zbog koje ćete se osjećati odlično!

Često smo znali isticati kako živimo užurbanim načinom života, koji je popraćen stresom, rokovima i onim vječitim nedostatkom vremena. Tako smo se trudili omiljene rituale što je moguće više skratiti ili ih ubrzati, a vrijeme za sebe bio je luksuz o kojem smo ponekad mogli samo maštati. No, pojavom pandemije sve ove boljke modernog života stavljene su na pauzu te smo širokogrudno dobili poprilično puno vremena koje sada treba znati dobro i iskoristiti, posebice kada je u tijeku zanimljiva akcija jednog od omiljenih beauty brendova!

Socijalna izolacija, prekid poznate, svakodnevne rutine, kao i stalna izloženost stresu, uvelike utječe na naše raspoloženje. Neki omiljeni rituali koji su bili sastavni dio našeg radnog tjedna pali su u drugi plan, a u tu skupinu spada i toliko omiljeno šminkanje. Tako je kozmetička torbica postala glavni sakupljač prašine, a make up noviteti koje smo jedva čekali testirati strpljivo čekaju neke bolje dane, jer zašto bismo se šminkali ako zapravo nigdje ne idemo?

Da bi se osjećali bolje u novonastaloj situaciji, važno je ne odricati se rituala koji su činili sastavni dio naše poznate svakodnevice! Osim toga, šminkanjem potičemo svoju produktivnost te pospješujemo svoj rad od doma te vrlo lako možemo stvoriti dojam kao da smo u svom uredu i u svom poznatom okruženju. Kako imamo poprilično puno vremena na raspolaganju, ovo je također idealan trenutak da se odvažite na kreiranje nešto izazovnijih make up lookova!

Kako biste što jednostavnije izrazili svoju kreativnost, važno je imati na raspolaganju i kvalitetan make up alat. Brend Noelle poznat je po kvaliteti svojih make up četkica, a zahvaljujući sintetičkoj dlaci, koja je mekana te istovremeno čvrsta, vrlo lako možete kreirati željeni make up look bez obzira jeste li potpuni amater ili pak profesionalac u šminkanju. Osim kvalitete, ove četkice su nas osvojile svojim preslatkim dizajnom, pa će tako unijeti vedrinu i razigranost u baš svaki make up kutak. Tako se možete počastiti pokojim pojedinačnim kistom, primjerice onim za nanošenje podloge ili pak popularnim kabuki kistom za besprijekorno nanošenje rumenila, a ako želite u potpunosti osvježiti svoju kolekciju, veliki izbor setova sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

Primjerice, set make up kistova za oči sjajan je ako se želite upustiti u igru sa sjenilima upečatljivih boja jer sadrži kistove koji su idealni za blendanje kao i samo nanošenje. Nadalje, ako ovo vrijeme izolacije gledate kao na period koji je idealan za učenje nekih novih make up vještina, onda je novi set kistova osmišljen u suradnji s profesionalnim vizažistima odličan odabir jer sadrži baš sve ono što treba jednom profesionalcu ili pak velikom zaljubljeniku u make up. U ovom setu osim kistova koji su namijenjeni za bazični make up, možete pronaći i male kistove za nešto preciznije make up lookove, kao i multifunkcionalne kistove idealne za nanošenje korektora ili highlightera.


Činjenica jest da su kvalitetne make up četkice neizostavan dio baš svake kozmetičke torbice jer o njihovoj preciznosti ovisi kako će sam make up sjesti na našu kožu te kakav će biti konačni rezultat, stoga zašto ne obaviti jedan online shopping koji će naredne mjesece u izolaciji učiniti kreativnijima i ispunjenijima? Tako ne propustite odličan period sniženja brenda Noelle koji počinje od četvrtka 2.04. te svoj shopping učinite još boljim!

Objavljeno: 02.04.2020. u 15:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p