MAKE UP

Zašto Međunarodni dan samaca ne obilježiti dobrim shoppingom? Izdvojili smo genijalne beauty proizvode koje možete kupiti na popustu!

Kozmetički favoriti koje se isplati kupiti!
Danas kao odgovor na još uvijek popularnije Valentinovo, obilježavamo Međunarodni dan samaca, odnosno 'Singles' Day'. Riječ je zapravo o danu vrlo simboličnog datuma, 11.11, a kojim se obilježava ljepota samačkog života!

Ideja obilježavanja samačkog života nastala je na Sveučilištu u Nanj tingu, u Kini, gdje su četvorica studenata 1993. godine odlučila da će svakog 11.11. svoj status samaca obilježiti ludim provodom. Ovaj trend se vrlo brzo proširio i na ostatak kineskog društva, a sve veći utjecaj ima i na zapad. Također, kako je činjenica da živimo u potrošačkom društvu, nije dugo trebalo, a da ovaj trend ne prepoznaju i brojni brendovi koji su samo za ovaj dan pripremili sjajne popuste. Kako nema boljeg načina od pokazivanja ljubavi prema samome sebi od shoppinga, ovaj dan nije loše iskoristiti i za obnovu kozmetičke torbice, pogotovo ako govorimo o nešto luksuznijim proizvodima koje sigurno već dugo škicate na policama drogerija.

Tako možete pronaći genijalne beauty proizvode po nešto povoljnijoj cijeni te cijeli shopping napraviti iz udobnosti vlastitog doma. Primjerice, na službenoj stranici Douglasa povodom današnjeg dana čeka vas 20% na cjelokupan asortiman, dok je pak na Notinu simbolična akcija od 11% na sve proizvode. Također, omiljena beauty adresa je i Fabuspot, a na kojem možete pronaći 22% na sve proizvode, osim na M.A.C i Davines.

U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita koje se danas definitivno isplati kupiti!

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup

Clinique Moisture Surge 100H Hydrator Gel Cream Clinique

Yves Saint Laurent Libre

Yves Saint Laurent Black Opium

Rouge Dior Couture Color Lipstick Floral Lip Care

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

By Terry Hyaluronic Hydra-balm

Bobbi Brown Mini Highlighting Powder

La Mer Moisturizers hidratantna krema za pomlađivanje lica

Foto: Instagram, Estee Lauder, Clinique, Yves Saint Laurent, Dior, Kerastase, By Terry, Bobbi Brown, La Mer
Objavljeno: 11.11.2021. u 09:26
Tagovi: beauty, ljubav, kozmetika

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p