MAKE UP

Zašto ne iskoristiti 'Singles' Day' za obnovu svoje kozmetičke torbice?

Izdvojili smo sjajne kozmetičke proizvode po još boljim cijenama te svega jedan klik daleko!

Iako možda nije toliko popularan kao Valentinovo, to ne znači da s vremenom neće uživati jednaku pažnju, pogotovo zato što popularnost Međunarodnog dana samaca silovito raste iz godine u godinu. Riječ je o međunarodnom prazniku koji slavi ljepotu samačkog života, a pada na poprilično simboličan datum - 11.11!

Sama ideja obilježavanja single statusa nastala je na Sveučilištu u Nanjingu, u Kini, gdje su četvorica studenata 1993. godine odlučila da će svakog 11.11. proslaviti ludim izlaskom činjenicu da su samci. Inicijativa se vrlo brzo proširila i na ostale studente, a kasnije je ovaj pokret pronašao plodno tlo i u ostatku kineskog društva. Velikim shopping lancima nije dugo trebalo da poprate ovu inicijativu, pa tako pored ideje da se proslavi te na neki način obilježi ljubav prema sebi i svom načinu života, ovaj dan uvelike obilježavaju i sjajni popusti. Tako Singles' Day možete iskoristiti za obnovu svoje kozmetičke torbice i kupnjom proizvoda kojeg možda već dulje vrijeme 'škicate' na polici omiljene drogerije. Također Singles' Day je sjajna prilika da napravite jedan opuštajući wellness tretman koji će još jednom dokazati kako za uživanje nije potrebno dvoje!

Brojni kozmetički brendovi su pripremili sjajne popuste na svoje bestsellere, pa tako u M.A.C-u možete pronaći simboličnih 11% popusta na odabrane proizvode, dok u Kiehl'su možete besplatno napraviti analizu kože, nakon koje dobivate 11 uzoraka proizvoda za testiranje, kao i nakon kupnje s dostavom na kućnu adresu.

 U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih proizvoda koji se moraju pronaći u vašoj virtualnoj shopping košarici!

Objavljeno: 11.11.2020. u 11:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p