MAKE UP

Zašto u svoju kozmetičku torbicu morate uvrstiti serum korektore?

Proizvod koji prikriva sve nedostatke i njeguje kožu lica!

Slobodno možemo reći kako su beauty hibridi preuzeli glavnu riječ u svijetu ljepote, pa tako na svakom koraku možemo pronaći proizvode koji spajaju ono najbolje iz skincare i make up svijeta. Proizvodi koji imaju dvojaku funkciju poprilično su praktični jer čine našu svakodnevnu rutinu uljepšavanja znatno jednostavnijom i bržom, a to je nešto što nam je svima itekako potrebno!

Priprema za novi radni dan i sve izazove koje nam je taj dan pripremio nikada nije jednostavan zadatak te vrlo često imamo osjećaj kako smo u velikoj utrci s vremenom. Tako smo sigurni kako nitko od nas nema vremena satima stajati ispred zrcala, pokušavajući dotjerati izgled svog lica u besprijekorno izdanje, pa se vrlo često nađemo u situaciji u kojoj moramo birati hoćemo li prednost dati skincare rutini ili pak nešto dužoj make up rutini koja bi trebala uspješno prikriti sve naše nedostatke. Kada je prikrivanje nedostataka kao što su podočnjaci, pokoja bubuljica i druge nepravilnosti koje nas s vremena na vrijeme neugodno iznenadi na koži u pitanju, uglavnom se oslanjamo na pomoć korektora koji u tren oka vraća zdrav i ujednačen izgled koži lica.

Korektor je kao takav postao proizvod kojeg možemo pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici, a vole ga i zaljubljenice u minimalni make up look. No, s obzirom na to da korektore nanosimo na poprilično osjetljiva područja na našem licu, važno je obratiti pažnju na sastojke koji se u njima i nalaze. Tako na tržištu možete pronaći korektore čije formule su poprilično inovativne i hranjive te kao takve odgovaraju na potrebe i najosjetljivijih područja na našem licu, a pravi dokaz toga su serum korektori. Riječ je zapravo o laganom tekućem korektoru koji nudi puno više od dobrog prekrivanja zbog lagane formule obogaćene sastojcima iz seruma. Njegovo nanošenje je vrlo jednostavno te sjajno prikriva sve nedostatke, stapajući se s prirodnim tonom kože, a u nastavku potražite korektore serume koji vas sigurno neće razočarati.

By Terry Terrybly Densiliss Concealer

Estee Lauder Perfectionist Youth-infusing Brightening Serum

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer

Bobbi Brown Intensive Skin Serum Corrector & Concealer

Maybelline New York Superstay Better Skin Concealer + Corrector

Foto: Instagram, By Terry Terrybly, Estee Lauder, Urban Decay, Bobbi Brown, Maybelline
Objavljeno: 06.02.2020. u 10:25

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p