MAKE UP

Znamo koje rumenilo će obilježiti proljetne mjesece pred nama

Rumenilo koje se baš uvijek isplati kupiti
Pored dobrog pudera, maskare i omiljenog ruža, svaka make up kolekcija mora sadržavati i jedno kvalitetno rumenilo. Ono što volimo kod ovog proizvoda jest to što u jednom potezu transformira naš ten iz umornog i beživotnog u prekrasan izgled koji puca od zdravlja. Ako još uvijek niste pronašli proizvod koji u jednom potezu pruža prekrasan izgled koži lica, onda ste na pravom mjestu!

Sigurni smo da ste do sada nebrojeno puta čuli za kultni brend Charlotte Tilbury i njihovu hvaljenu liniju Pillow Talk, a sjajna vijest je ta da je ova kolekcija od nedavno postala bogatija za nova izdanja tekućih rumenila kojima nije dugo trebalo da stvore pravi pravcati hype na društvenim mrežama. I ova varijanta dolazi u prepoznatljivim tubicama te su tekuće, lagane i prekrasno pigmentirane teksture. Predstavljene su četiri nove nijanse, ružičasta, narančasta i crvenkasta, a koje licu pružaju mat finiš i svjež izgled.

Omiljeni brend oduševljava svojim novitetima za 2023. godinu

Zahvaljujući aplikatoru sa spužvicom ovo rumenilo možete nanijeti u tren oka te za njegovo besprijekorno apliciranje ne trebate biti vrhunski znalac. Dovoljno je vrlo malo blendanja da proizvod savršeno 'sjedne' na kožu lica, a voljet ćete ga jer se prekrasno stapa sa samom kožom, kreirajući u potpunosti prirodan izgled. S obzirom na to da je u 2023. godini prisutan trend prirodne, zdrave kože lica, ovo rumenilo će se u isti savršeno uklopiti. Njegova cijena poprilično je paprena za jedno rumenilo te iznosi 36 eura, no činjenica jest da se radi o zaista kvalitetnom proizvodu koji ne samo da će pružiti željene rezultate već će i trajati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 19.02.2023. u 10:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p