MAKE UP

Znate li koja je maskara proglašena najboljom u 2023. godini?

Odabir s kojim nema greške
U moru maskara koje obećavaju čuda, Too Faced Better than Sex maskara zaslužuje posebno mjesto u srcima ljubitelja šminke. Ova maskara je ne samo osvojila srca mnogih korisnika, već je proglašena najboljom maskarom 2023. godine prema velikom istraživanju časopisa PEOPLE, i to s dobrim razlogom.

Jedan od razloga zašto ova maskara oduševljava korisnike je njezina jedinstvena četkica u obliku pješčanog sata. Ova inovativna četkica ne samo da razdvaja trepavice bez stvaranja grudica, već ih i čini gušćima i višedimenzionalnima. Kombinacija volumena, produljenja i kovrčanja čini ovu maskaru idealnom za svakodnevnu upotrebu, kao i za posebne prigode. Ključni čimbenici koji izdvajaju ovu maskaru od drugih na tržištu je njezina formula koja se ne gruda i ne razmazuje. Bez obzira na to koliko slojeva nanesete, ova maskara će ostati na mjestu tijekom cijelog dana, bez ljuštenja ili razmazivanja. Osim toga, lako se nanosi i jednako je jednostavna za uklanjanje, iako je vodootporna. Samo jedna pamučna blazinica natopljena micelarnom vodom je dovoljna da ukloni ovu čarobnu maskaru, što je dodatni plus za one koji traže praktičnost.
 
Omiljena maskara u svijetu visoke mode

Jedna od fascinantnih stvari o ovoj maskari je njezina primjena u visokoj modi. Tijekom New York Fashion Weeka, izvršna direktorica globalne ljepote u Too Faced, Elyse Reneau, istaknula je kako je ova maskara bila ključna u stvaranju izgleda za reviju Alice + Olivia. "Nevjerojatna je jer vam daje volumen, dužinu i uvijenost, zbog čega danas nismo morali koristiti nikakve trepavice. Svi modeli imaju samo svoje prirodne trepavice, ali svejedno ćete dobiti taj nevjerojatan učinak", rekla je Reneau za PEOPLE. Jedini nedostatak ove maskare je njezina cijena, koja se nalazi na višem kraju spektra. Međutim, mnogi korisnici slažu se da je vrijedna svake potrošene kune zbog izvanrednih rezultata koje pruža.

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.10.2023. u 09:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p