MAKE UP

Znate li koji je make up brend trenutno najpopularniji na svijetu?

Make up proizvodi koje se isplati kupiti
Ako slobodno vrijeme provodite na TikToku, onda ste sigurno upoznati s dramom koja već danima trese ovu popularnu društvenu mrežu, a koja je vinula u nebesa jedan make up brend. Za Rare Beauty iza kojeg stoji Selena Gomez sigurno ste do sada čuli, ako ne i testirali proizvode, a službeni podaci pokazuju kako je riječ o trenutno najpopularnijem make up brendu na svijetu, čija je online pretraga skočila za 500%!

Da je svaki marketing dobar marketing najbolje potvrđuje make up brend Selene Gomez koji je od posljednje drame između Selene i Hailey Bieber nevjerojatno profitirao. Ukratko, Hailey Biber prikazana je kao 'mean girl' gdje se njezine objave često shvaćaju kao skrivene poruke Seleni, pa tako nije dugo trebalo da upravo Selena postane miljenica TikTok-a, a njezin make up brend trenutno jedan od najuspješnijih na beauty sceni. Pored drame u kojoj se Selena pronašla, uspjeh njezinog brenda leži i na kvaliteti samih proizvoda, a poseban hype napravljen je oko kremastih rumenila. Riječ je o izrazito pigmentiranim proizvodima koji laskaju baš svakom tenu te vraćaju koži zdravi sjaj, ali je i izbor samih nijansi poprilično raznovrstan i bogat.

Jedini minus ovog brenda jest to što su neki bestselleri konstantno rasprodani, pa ih je zapravo pravi izazov i testirati. Također, kao favorit istaknuli su se i highlighteri u kamenu koji stvaraju glossy efekt, ali s prirodnim finišem, a ono što ćete voljeti kod ovih proizvoda jest to što su prekrasne, mazive teksture, pa možete biti i najveći amater, ali ćete ih prekrasno nanijeti na kožu lica.

Iako je većina proizvoda na Rare Beauty rasprodana, možete ih pronaći i u Sephori!

Foto: Instagram, Rare Beauty
Objavljeno: 28.03.2023. u 15:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p