BEAUTY

Na Svjetski dan zdravlja podsjećamo na važnost redovitog pregleda grudi!

Kupnjom Avon broša s roza vrpcom možete učiniti razliku i donirati za borbu protiv raka dojke!

Danas je Svjetski dan zdravlja! U proteklih godinu dana, cijeli se svijet okrenuo brizi o zdravlju. Iako je pažnja opravdano bila usmjerena na borbu s covid-19 pandemijom, ne smijemo zaboraviti da unatoč tome rak dojke ne miruje! Rak dojke jedan je od najčešće dijagnosticiranih malignih tumora kod žena, kao i vodeći uzrok prijevremene smrti među ženama u Hrvatskoj.

Ipak, ta teška bolest je izlječiva u preko 90% slučajeva, ako se otkrije na vrijeme. Zato je važno redovno brinuti o svojim grudima #čekiraj i podsjećati drage ženske osobe da misle na svoje zdravlje #budizdrava. Mjesečni samopregled odličan je način da upoznamo svoje grudi, a godišnji odlazak specijalistu neophodan da se brinemo za svoje zdravlje.

Roza vrpca međunarodni je simbol borbe protiv raka dojke, a već godinama krasi i brojne Avonove proizvode od čije prodaje se izdvaja cjelokupan neto prihod za borbu protiv raka dojke u našoj zemlji. Avon je upravo donirao 42.000 kn u proizvodima i novčanoj donaciji udruzi Sveta Agata u Glini, tako direktno pomažući onkološkim bolesnicama ovog potresom pogođenog područja. Avon ponosno predstavlja 2 nova broša s roza vrpcom, u dva različita stila: s kamenčićima i emajlirani. Kupnjom novog broša direktno sudjelujete u Avonovoj sljedećoj donaciji i postaješ dio Avonove humanitarne obitelji.

Ovoj sjajnoj inicijativi se možete priključiti na linku!

Foto: Avon
Objavljeno: 07.04.2021. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p