BEAUTY

Od sada omiljene proizvode iz dm-a možemo kupovati i online!

Obnovite sadržaj svoje kozmetičke torbice i kućnih potrepština iz udobnosti doma!

Online kupovina nije nikakva novost, pa tako već nekoliko sezona reorganiziramo svoj ormar ovakvim načinom kupovine. Trend online shoppinga ne zaobilazi ni beauty industriju, pa se tako sve veći broj kozmetičkih brendova preselio u virtualni svijet, a ovom podugačkom popisu pridružila se i jedna od najpoznatijih drogerija na svijetu - dm!

Osluškujući potrebe svojih kupaca, koji su u vrijeme korona krize iskazali potrebu za mogućnost online naručivanja proizvoda, dm je danas predstavio novu uslugu online naručivanja te tako svoje proizvode učinio još dostupnijima. Tako zalihe unutar svoje kozmetičke torbice i kućne potrepštine možete obnavljati s mogućnošću dostave na vašu adresu, a svoju narudžbu možete preuzeti i u jednoj od dm poslovnica diljem Hrvatske: "Najbliža dm prodavaonica udaljena je kilometrima? Teško je pronaći vremena za kupovinu između dugog radnog dana na poslu i gladne obitelji kod kuće, koja očekuje skuhani topli obrok? Nije važno, budući da je moguće u udobnosti svoga doma svakodnevno pregledavati virtualne police dm-a, saznati više o pojedinim proizvodima ili obaviti kupovinu u dm internetskoj trgovini." - stoji u objavi na službenoj stranici!

Princip kupovine poprilično je jednostavan i zapravo standardan kao i na drugim web stranicama, pa su tako proizvodi raspoređeni u devet kategorija, kao i njihove fotografije, opis i cijena. Trošak dostave iznosi 30 kuna, a za registrirane kupce s 'Moj dm' računom za narudžbe u iznosu iznad 390 kn dostava je besplatna. Također prilikom kupovine možete skupljati dm active beauty bodove, a za svoj paket ćete morati pričekati 2 do 3 radna dana.

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.10.2020. u 10:06
Tagovi: beauty, koža

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p