BEAUTY

Omiljeni domaći brend Skintegra pomaže ženama koje su svoje utočište pronašle u sigurnim kućama!

Podrška najosjetljivijim članicama našeg društva!

Povodom obilježavanja ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena, u Skintegri su osviještenost i namjere drugu godinu zaredom odlučili pretvoriti u djela promičući rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena.

Iako su nevjerojatni koraci u stvaranju sveobuhvatnijeg i pravednijeg društva već napravljeni, još uvijek je pred nama dug put. Nasilje nad ženama i dalje je prepreka postizanju jednakosti, razvoja, mira kao i ispunjavanju ljudskih prava žena i djevojaka. Obraćajući se ponajviše ženama, voljeni hrvatski brand ima izuzetnu odgovornost djelovati na društveno odgovoran način i tako postavljati standarde za ostale tvrtke. Svjesni kako ravnopravnost spolova nije samo osnovno ljudsko pravo, već i nužan temelj i pokretač društvenog razvoja, pisma potpore uz Skintegra proizvode uputili su najosjetljivijem članicama našeg društva – korisnicama institucija koje pružaju pomoć, podršku i zaštitu žrtvama nasilja u obitelji po cijeloj Hrvatskoj. Razvijati osjećaj normalnosti i ljubavi prema sebi početak je ozdravljenja kojeg želimo ženama u izazovnoj situaciji.



Zato ovaj dan svakome od nas nameće ideju o stvaranju sigurnijeg svijeta za žene. "Hvala svim našim kupcima što su nam omogućili rast i razvoj zbog kojeg smo ponovno donacijom poduprijeti žene u sigurnim kućama. #SKZASK - za slobodu i dostojanstvo te unaprjeđenje ljudskih i ženskih prava - uvijek!" podijelio je s nama ženski dio Skintegrinog tima.

Slavljenjem ženskih postignuća, podizanjem svijesti i prozivanjem nejednakosti svi možemo pomoći u ostvarivanju tih promjena. Na koncu, hvala svim ženama koje čine ovaj svijet boljim svojim perspektivama i važnim odlukama koje donose!

Foto: Sanja Jagatić
Objavljeno: 08.03.2021. u 11:01
Tagovi: Žena

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p