BEAUTY

Otkrili smo idealan čistač za lice koji će vas oduševiti nakon prvog korištenja!

Proizvod koji nam je odmah postao jedan od najdražih!

Kad je u pitanju beauty industrija, neprestano svjedočimo razno raznim novotarijama za njegu kože, no ipak moramo priznati kako se najviše volimo vratiti provjerenim proizvodima s poboljšanim formulama. Tako se čistači za lice nameću kao proizvod koji se mora pronaći na svakoj beauty polici, a ovog puta nam je za oko zapeo jedan odličan NIVEA novitet!

Riječ je o NIVEA MagicBAR čvrstim čistačima za lice koji ujedno posjeduju i Ecocert® Cosmos certifikat prirodne kozmetike. Ovi čistači dolaze u tri varijante, a samim time zadovoljavaju sve potrebe kože. Tako možete birati između ružičastog NIVEA MagicBAR čvrstog čistača koji garantira blistavo čistu kožu, a miriše na ekstrakt ruže te je obogaćen vitaminom E. Nadalje, zeleni NIVEA MagicBAR idealan je za nečistu kožu, a pruža učinak pilinga koji je obogaćen glinom i ekstraktom zelenog čaja. Posljednji, crni NIVEA MagicBAR čvrsti čistač, tu je s funkcijom intenzivnog pilinga s aktivnim ugljenom te je beauty saveznik koji morate imati u svojoj kolekciji!

Kao što smo spomenuli, nova linija NIVEA čvrstih čistača za lice veganske je formule, ne sadrži sastojke biljnog podrijetla, kao niti sapun ili mikroplastiku. Također, ovi proizvodi izrađeni su od sastojaka koji su 99% prirodnog podrijetla, dok je ambalaža izrađena od FSC certificiranog papira iz održivih izvora i recikliranih materijala. Ova održiva beauty priča odličan je odgovor gorućem problemu modernog društva, a činjenica da se prilikom izrade ambalaže ne koristi dodatni materijal za pakiranje, smanjuje ambalažni otpad na minimum te je veliki plus koji nas dodatno potiče da biramo upravo tako izrađene proizvode.Isto tako, važno je naglasiti da novi NIVEA MagicBAR čvrsti čistači za lice nisu sapuni, već sindeti. O čemu se točno radi? Naime, posebna tehnologija sindet omogućuje neutralnu pH vrijednost kože što se postiže korištenjem spomenutih čistača. Preciznije rečeno, pH vrijednost sindeta je između 5,5 i 7, a što je slično pH vrijednosti naše kože. Usporedbe radi, klasični sapuni su podosta alkalni zbog pH vrijednosti koja prelazi brojku 10, a to znači da koža može postati iziritirana i suha.

Što se tiče načina korištenja NIVEA MagicBAR čvrstih čistača za lice, ista je krajnje jednostavna te se lako uklapa u svačiju beauty rutinu. Za početak, lice je potrebno lagano navlažiti mlakom vodom, a potom nanijeti NIVEA MagicBAR te kružnim pokretima nježno umasirati u lice. Nakon toga lice dobro i temeljito isperite, a proizvod osušite i pohranite u spremnik.

Više detalja o NIVEA MagicBAR čvrstim čistačima za lice saznajte na sljedećem linku!

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 25.07.2022. u 15:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p