BEAUTY

Pekmezi za tamnjenje odlični su saveznici za brončani ten

Pekmezi za tamnjenje odličan su saveznik za brončani ten

Lipanj je jedan od onih mjeseci u kojem nam je na pameti beskrajno izležavanje na plaži popraćeno najdražim sunčanjem. Kako bi izlaganje tijela i kože suncu prošlo bez ikakvih neugodnih nuspojava, valja se pravovremeno zaštiti proizvodima koji osim te namjene imaju i jednu drugu, a to je postizanje savršenog brončanog tena.

Ujednačen i brončani ten zasigurno je jedan od najvećih beauty imperativa kada govorimo o ljetnim mjesecima, no njegovo postizanje najčešće i nije lako kao što to izgleda. Brončani ten uvelike ovisi o tonu kože, pa ako prirodno nemate maslinasti podton, potrebno je koristiti proizvode koji će potaknuti postizanje ove nedoljive boje. Pekmezi za tamnjenje instantno koži pružaju sjaj i mekoću, no ono na što morate obratiti pažnju činjenica je kako ne dolaze svi sa zaštitnim faktorom te neki služe isključivo za tamnjenje. Ono što preporučujemo je da definitivno birate one sa zaštitnim faktorom kako biste spriječili opekline i nesmetano uživali u sunčanju.

Biobaza pekmez za brzo tamnjenje, Lancaster Sun Beauty – Tan Deepener

Olival SunTane pekmez, Afrodita Sun care tropical

Kako bi pekmez što bolje djelovao, prije sunčanja kožu je potrebno pripremiti i to laganim i hranjivim pilingom koji možete izraditi kod kuće te ga u potpunosti prilagoditi vlastitim preferencama. Jednom kada je koža hidratizirana te očišćena od mrtvih stanica, spremna je za sunčanje i to s najvećim učinkom. Za razliku od ostalih proizvoda za tamnjenje, pekmezi ne stvaraju umjetan efekt, već naprotiv maksimalno prirodan izgled i boju, stoga se svakako radi o proizvodu koji se ovog ljeta mora pronaći u vašoj torbi za plažu, a mi smo izdvojili nekoliko pekmeza za koje garantiramo da potiču neodoljiv brončani ten i lijepo, prirodno preplanulu put.

L’Erbolario Super-Tanning Ointment, Oliva Super mrkva za ubrzano tamnjenje

Foto: Instagram, Biobaza, Lancaster, Olival, Afrodita, L’Erbolario
Objavljeno: 17.06.2019. u 10:11

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p