BEAUTY

Prekrasne ljetne manikure koje će vas potaknuti da se poigrate bojama

Chic i posebno!

Baš kao što je to slučaj s odjećom, dolaskom toplih dana naši nokti također doživljavaju svojevrsne promjene. Nakon što smo nosili zagasite nijanse, došao je trenutak da se poigramo bojama i tako kreiramo posebne ljetne manikure koje će biti drugačije, chic i neizmjerno zaigrane.

Bespuća Instagram svijeta ovog puta odvela su nas do prekrasnog profila koji krije sjajne ideje za nešto drugačiju manikuru. Riječ je o profilu overglowedit iza kojeg stoji Melanie te sve svoje pratitelje neprestano iznenađuje kreativnim manikurama koje osvajaju na prvu. Melanie njeguje nešto duže nokte bademastog oblika i voli nježne boje te detalje. Tako je nama za oko zapela predivna rainbow manikura, ali i mnogobrojne cvjetne varijante koje naglašavaju proljetno-ljetnu vibru i izgledaju baš dobro. Kako biste i sami kreirali neku od manikura, potrebno je malo volje i strpljenja jer Melanie polaže pažnju na detalje i preciznost. Isto tako željenu fotografiju možete pokazati svojoj kozmetičarki jer ne sumnjamo da će s veseljem rekreirati neku od manikura. Radite li sami, za početak predlažemo da se odlučite za nešto jednostavnije varijante, a potom naravno podignete ljestvicu i odvažite se za razne zanimljive oblike i motive.

U nastavku smo izdvojili nekoliko inspiracija koje su nama ponajviše zapele za oko, pa ne sumnjamo da ćete i vi biti jednako oduševljeni!

Objavljeno: 29.05.2020. u 08:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p