MAKE UP

Preslatke božićne manikure: Ne možemo se odlučiti koja nam je ljepša!

Minimalizam ili božićna 'eksplozija'?

Blagdani donose puno odluka koje nisu lake: koja će biti tema ovogodišnje jelke, kakve kuglice za bor odabrati, koje kolače i slastice pripremiti za cijelu obitelj, koji orašar će se najbolje uklopiti u dnevni boravak i naravno – što odabrati za sljedeći posjet kod manikerke.

Lijepa manikura definitivno je nešto što zaokružuje cijeli look i odraz je našeg osobnog stila, a Božić je definitivno prilika za dodatnu kreativnost i maštovitost. Unazad nekoliko godina, manikura je postala prava umjetnost. Instagram je prepun maštovitih slika i crteža, dizajna koji očaravaju i noviteta na gotovo dnevnoj razini. Za sve one koji se vole zaigrati s izgledom svojih noktića, ovi su dani idealni za dati si oduška. Od sad pa nadalje prolaze blagdanske boje kao što su bijela, crvena ili zelena.

 

Prolaze šljokice jer nas podsjećaju na Božićnu čaroliju. Prolaze različite naljepnice, aplikacije ili dodaci jer nas vraćaju u djetinjstvo. Ne smijemo zaboraviti i zlatnu boju kao reprezentaciju blagdanskog bogatstva.

Prilika je ovo i za nježne i decentne nokte sa zvjezdicama ili pahuljama. Pod božićnu manikuru prolazi i "obična", ali klasična crvena koja je za mnoge omiljena tijekom cijele godine.

Mogućnosti je bezbroj, a sve naravno ovisi o tome što volite i što će se najbolje uklopiti u vaš osobni stil. Super stvar s blagdanskim dizajnima jest to što ih možete primijeniti na bilo koji oblik manikure i prilagoditi je svom noktu. U nastavku smo izabrali nekoliko manikura koje vam mogu poslužiti kao inspiracija, a nećemo se naljutiti ako upravo s nekom od ovih fotografije sjednete ispred svoje "noktarice" i kažete - želim ovo.

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.11.2023. u 12:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p