BEAUTY

Što žene zapravo misle o muškoj bradi?

Pitanje oko kojeg se lome koplja!
Unazad nekoliko godina možemo primijetiti kako gotovo svaki muškarac nosi bradu te je jasno da je sada već riječ o zaraznom beauty trendu rezerviranom za muškarce. Brada kao takva ima brojne prednosti, pa tako utječe na nešto muževniji izgled koji je ženama itekako privlačan. No, da ne bi bila sve stvar špekulacije, odlučili smo ispitati muškarce koji znaju kako njegovati svoju bradu, kakva su zapravo njihova iskustva s pripadnicama ljepšeg spola?

Piero Načinović već je dobro poznato lice naših modnih pista, a njegova lijepo uređena brada definitivno krade poglede. Kao i svaki muškarac koji drži do urednog izgleda svoje brade, tako i Piero koristi preparate koji mu pripomažu održati uredan izgled, a jedan od preparata je i ulje za njegu brade, kao i redoviti posjeti kod barbera, da ona bude ipak lijepo stilizirana. No, kada su žene u pitanju, Piero nam je istaknuo kako su njegova dosadašnja iskustva poprilično pozitivna te da žene vole nešto kraću bradu, ali svakako njegovanu. S druge strane, popularni voditelj Ivan Vukušić smatra kako žene obožavaju muškarce s bradom jer to u jednu ruku i objašnjava taj beauty trend koji je okupirao lica velikom broju muškaraca. Jednom kada pustite bradu i naučite ju na pravilan način stilizirati teško da se više možete zamisliti bez nje, dodaje Ivan.

Stand-up komičar Ivan Šarić široj je javnosti poznat po svojim duhovitim nastupima, a brada je s vremenom postala i njegov zaštitni znak, kao i odličan saveznik u ljubavnim uspjesima. Kada je tek krenuo 'puštati' svoju bradu koristio je brojna ulja i raznu kozmetiku za njezinu njegu, ali smatra kako se s vremenom njegova brada umorila od cijelog tog procesa, kao i on sam. Stoga je sada vjeran isključivo kvalitetnim uređajima koji su neophodni za stiliziranje dobre i kvalitetne brade. Jedan od općenito omiljenih uređaja za stiliziranje brade ( kao i njen kvalitetan rast) jest Philips 9000 brijač i One Blade koji su muškarcima posebno interesantni zbog odličnog dizajna i raznolikosti funkcija, pa tako svaki muškarac može kreirati bradu koja najbolje odražava njegovu osobnost i karakter. I sam je Ivan svjestan kako je važno odabrati uređaje koji će prema koži biti nježni, stoga smatramo kako je upravo ovaj uređaj neizostavan dodatak vašoj toaletnoj torbici!


Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 25.03.2019. u 14:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p