BEAUTY

Stradivarius ima odličnu ponudu parfema do 100 kn

Sjajni mirisi koji osvajaju na prvu!

Iako smo naviknuti omiljene parfeme kupovati u specijaliziranim parfumerijama, ponekad valja zaviriti u high street ponudu koja je bolja nego što to možda mislite. Naime, ponuda u navedenim trgovinama iznimno je raznovrsna i bogata, a i prilagođava se godišnjim dobima što znači da trenutno možete pronaći lagane i sanjive mirise koji će se vrlo lijepo uklopiti u omiljeni ljetni period.

Kada bi morali izdvojiti neke od najdražih high street trgovina, sigurni smo kako bi se Stradivarius našao pri samom vrhu liste. Riječ je o zanimljivoj trgovini koja nudi sjajnu trendi odjeću i modne dodatke po pristupačnoj cijeni, ali i šarmantne dekoracije za doma. Osim navedenih stvari, Stradivarius u ponudi ima i odlične parfeme koji su nas instantno osvojili. Trenutna ljetna ponuda obiluje prozračnim i laganim mirisnim notama koje su savršen odabir za vruće ljetne dane jer nisu nametljivi, već naprotiv vrlo suptilni, no istovremeno dovoljno upečatljivi, pa možete biti sigurni da ćete ostaviti prepoznatljiv dojam. Činjenica koja također nije zanemariva tiče se vrlo pristupačne cijene, stoga nema nikakvog razloga da ne nabavite svoj primjerak Stradivarius parfema i uživate u sanjivim mirisima ljeta. Prilikom odabira parfema uvijek treba obratiti pažnju na to da odgovara vašem stilu odijevanja, ali i osobnosti jer samo tako će u potpunosti miris doći do izražaja na način na koji treba.

Kako bismo vas potaknuli na kupnju ovih odličnih parfema, u nastavku smo izdvojili nekoliko primjeraka koji se moraju pronaći na vašoj beauty polici.

Cosy vanilla eau de toilette 70 kn

No. 24 Exotic Romance eau de toilette 100 kn, No. 25 Precious Lily eau de toilette 80 kn

No. 01 Unique eau de toilette 100 kn, No.28 Flirty Florals eau de toilette 80 kn

Pretty Poppy eau de toilette 70 kn

No. 32 Orchid and Vanilla eau de toilette 80 kn, No.4 Addictive eau de toilette 80 kn

Objavljeno: 02.07.2019. u 14:58

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p